EkonomiGenelTürkiye

TOGG Sedan çıkış tarihi sonunda açıklandı!

Türkiye’nin Yerli Otomobili TOGG, Sınıfının Ötesine Geçti!

TOGG, Türkiye’nin yerli otomobili olarak büyük bir ilgi gördü ve tüm araçlar ön sipariş ile satıldı. 2023 yılında TOGG satın almak isteyenler, bir süre daha beklemek zorunda kalacak. TOGG’a olan büyük ilgi, araçları satın alan vatandaşların kaliteli sürüş performansı deneyimlemesiyle her geçen gün artıyor.

T10X Modeli ile Diğerlerini Geride Bıraktı!

TOGG markasının şu anda piyasaya sürdüğü tek model, SUV model T10X’tir. Elektrikli olması ve son teknoloji özelliklerle donatılması, rakiplerinin önüne geçmesini sağlıyor. Ancak aracın piyasada bulunmaması nedeniyle talep oluşmamıştır.

Üretim Kapasitesi Artacak!

TOGG, taleplere yetişmekte zorlandığı için üretim kapasitesini artırmak için çalışmalara başladı. Yaklaşık 1 yıllık bir planlama sonucunda Bursa’nın Gemlik ilçesinde bulunan TOGG fabrikasının üretim kapasitesi iki katına çıkarılacak. Böylece taleplere yetişilecek ve yeni modeller için çalışmalara başlanacak.

TOGG Sedan Ne Zaman Piyasaya Sürülecek?

TOGG sedan modeliyle ilgili en çok merak edilen konu, ne zaman piyasaya sürüleceğidir. Yerli otomobilin sedan modelini bekleyenlerin sayısı hiç de az değildir. Bu modelin tasarımı, üstün özellikleri, motoru ve yakıt tüketimi gibi detayları artık net bir şekilde açıklanması beklenmektedir.

SONBASKI: TOGG Sedan’ın tanıtımı ve piyasaya sürülme tarihi hakkında en son bilgi, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır tarafından açıklandı. Kacır, TOGG sedan modeliyle ilgili bilgi verirken, “SUV olarak bildiğimiz model bir süre daha devam edecek. Markanın yöneticileri, diğer markalar gibi modellerini uygun sürelerde güncelleyeceklerdir. En çok beklenen ve merak edilen model sedan modelidir. Tahminime göre, 2024 yılının sonlarına doğru TOGG Sedan modeli tanıtılmaya başlanacak. 2025 yılının ilk çeyreğinde ise TOGG Sedan satışa sunulacak. TOGG, tek bir yüz ve tek bir modelle yoluna devam etmeyecek. Farklı segmentlere hitap eden modellerle küresel rekabetine devam edecek” dedi.

TOGG Sedan çıkış tarihi sonunda açıklandı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.