EkonomiGenelTürkiye

Emekliye T.C. Kimlik Numarasına Göre 10.000 TL Ödeme!

Emekli Promosyonları: Emeklilere Ekonomik Avantaj Sunan Kampanyalar

Emekli Promosyonları Ekim 2023

Banka promosyonları, emekli olan kişilerin belirli bir bankadan belirli bir süre boyunca maaş almaları durumunda verilen ekonomik avantajlardır. Bu promosyonlar, emekli kişinin sözleşmede belirlenen sürede bankayla çalışmayı taahhüt etmesine bağlıdır. Ancak, dikkat edilmesi gereken nokta, promosyonların ek şartlara bağlı olarak değişebileceğidir. Örneğin, arkadaşını getiren veya belirli bir miktar harcama yapan kişilere daha yüksek promosyon ödemeleri yapılabilir.

Bankalar arasında rekabetin artması ve emeklileri müşteri olarak çekebilme hedefiyle, emekli promosyon ücretleri bankadan bankaya farklılık gösterebilir. Bazı bankalar, yaptıkları düzenlemelerle emekli promosyonlarını yükseltmişlerdir. Örneğin, daha önce en yüksek 10.000 TL olan emekli promosyonları, bazı bankalarda 20.000 TL’ye çıkarılmıştır. Ancak, bankalar ve SGK arasında yeni bir anlaşma yapılmadığından, güncel promosyon ücretlerine dair herhangi bir açıklama henüz yapılmamıştır.

İş Bankası Emekli Promosyonu

İş Bankası, emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan kişilere ek koşulsuz 7.500 TL’ye varan promosyon ödemesi yapmaktadır. Ayrıca, emekliler, aidat ödemeden Maximum Kart sahibi olabilir, İşCep ve İnternet Şubesi’nden sınırsız sayıda ücretsiz havale/EFT yapabilir ve diğer banka ATM’lerinden ayda 2 kez ücretsiz nakit çekebilir.

Akbank Emekli Promosyonu

Akbank, SGK Emekli Maaşını Akbank’tan alan müşterilerine 10.000 TL’ye varan promosyonun yanı sıra 2.000 TL değerinde chip-para da sunmaktadır. Emekliler, Akbank’tan maaş almayı taahhüt ettikleri takdirde promosyondan faydalanabilirler.

DenizBank Emekli Promosyonu

DenizBank, emekli maaşını 3 yıl süreyle DenizBank’tan alma sözü veren kişilere 5.000 TL’ye varan promosyon fırsatı sunmaktadır. Ayrıca, 10.000 TL ve üzeri maaş alan emekliler ise 5.000 TL promosyon almaktadır.

Garanti BBVA Emekli Promosyonu

Garanti BBVA’dan emekli maaşı alan kişiler, 7.500 TL’ye varan nakit promosyonun yanı sıra kredi kartıyla yapacakları 500 TL’lik harcamalar için 1.000 TL bonus da kazanabilirler.

QNB Finansbank Emekli Promosyonu

QNB Finansbank, müşterilerine 8.000 TL’ye varan nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartıyla yıllık 1.200 TL indirim olmak üzere toplamda 9.200 TL’ye varan promosyon hizmeti sunmaktadır.

Yapı Kredi Emekli Promosyonu

Yapı Kredi, Sosyal Güvenlik Kurumu’na bağlı emeklilere özel hazırladığı promosyon paketiyle 9.000 TL’ye varan ödeme yapmaktadır.

Kamu Bankaları Emekli Promosyonları

Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası tarafından yapılan ödemeler ise şu şekildedir:

  • 3.500 TL altında maaş alanlara: 3.000 TL
  • 3.500-7.499 TL arasında maaş alanlara: 3.500 TL
  • 7.500-9.999 TL arasında maaş alanlara: 4.500 TL
  • 10.000 TL ve üzeri maaş alanlara: 5.000 TL

Emekliler, bankaların sunduğu promosyon fırsatları arasından kendileri için en uygun olanı seçebilir ve bu ekonomik avantajlardan faydalanabilirler.

Emekliye T.C. Kimlik Numarasına Göre 10.000 TL Ödeme!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.