EkonomiGenelTürkiye

Enpara ile 10.000 TL Nakit Hediye Kampanyası: Rekor Başvurularla!

DAHA FAZLA KAZANÇ İÇİN ENPARA’NIN KREDİ KARTI TAVSİYE KAMPANYASI!

Enpara, kredi kartı sahiplerine büyük bir fırsat sunan bir kampanya düzenliyor. Bu kampanya kapsamında Enpara kredi kartını yakınlarına tavsiye edenlere nakit ödül verilecek. Tavsiye edilen kişi başvurusunu yaparak kredi kartı sahibi olmalı ve ilk harcamasını gerçekleştirmelidir. Bu şekilde, ödül alma şartları tamamlanmış olacak. Basit bir koşulla verilen nakit ödül, kampanyanın başvurularının rekor düzeyde olmasını beklenmektedir.

ÖDÜL MİKTARI NE KADAR?

Diğer bankaların sınırlar koyduğu kampanyaların aksine, Enpara bu kampanya ile limitleri aşıyor. Kampanya kapsamında Enpara, kredi kartı daveti yapmış olan her bir müşteriye 200 TL nakit ödül verecektir. Enpara, toplamda 50 müşteriye kadar nakit ödül verecektir. Bu kampanya dahilinde bir müşteriye en fazla 10.000 TL nakit ödül verilecektir. Ödül miktarı, müşterilere nakit olarak ödenecektir.

KAMPANYA SÜRESİ NE KADAR?

Bu nakit ödüllü kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler, Enpara’nın geniş bir süre sunacağından emin olabilirler. Kampanyanın son tarihi yıl sonu olarak belirlenmiştir. Aidatsız kredi kartı sunan Enpara, bu kampanyanın yanı sıra müşterilerine cazip avantajlar sunmaktadır. Kendiliğinden taksit uygulaması olan Enpara kredi kartı sayesinde müşteriler, belirli sektörler dışındaki harcamalarını ek bir kampanya gerektirmeden taksitlendirebilmektedir.

Enpara ile 10.000 TL Nakit Hediye Kampanyası: Rekor Başvurularla!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.