EkonomiGenelTürkiye

QNB Finansbank’tan Eski ve Yeni Müşterilere Düşük Faizli Kredi!

QNB Finansbank, Tüketicilere İhtiyaç Kredisi Fırsatı Sunuyor

18 Yaş Üstüne İhtiyaç Kredisi Verecek

QNB Finansbank, mali zorluklar ve yükselen kredi faizleriyle başa çıkmak isteyen tüketicilere yönelik yeni bir kredi fırsatı sunuyor. Ağustos 2023’te başlayacak olan ihtiyaç kredisi kampanyası, hızlı ve acil nakit ihtiyacı olan bireylere çözüm olabilecek.

Yeni Müşterilere Düşük Faizli Kredi

QNB Finansbank, ilk defa müşterisi olacaklara yüzde 1,99 faiz oranı ve 12 ay vade seçeneğiyle 50 bin TL’ye kadar destek sunacak. Bu kredi fırsatı, yeni müşterilere önemli bir finansman imkanı sağlayabilir.

Mevcut Müşteriler İçin 69 Bin TL Kredi

Mevcut QNB Finansbank müşterileri ise yüzde 2,62 faiz oranı ve 36 aylık vade ile 69 bin TL’ye kadar kredi imkanından yararlanabilecekler. Bu kampanya, mevcut müşterilerin ihtiyaçlarına uygun bir finansman seçeneği sunmayı hedefliyor.

QNB Finansbank’ın sunduğu bu özel kredi kampanyası, yüksek faiz oranları ve kısıtlı kredi limitlerinin tüketiciler üzerindeki etkilerini azaltmayı amaçlıyor. Banka, kullanıcı dostu bir yaklaşım sergileyerek müşterilerine destek olmaya devam ediyor. Bu kampanya ile ihtiyaç sahibi bireylere finansal destek sağlamayı ve onların ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.

QNB Finansbank'tan Eski ve Yeni Müşterilere Düşük Faizli Kredi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.