EkonomiGenelTürkiye

Yapı Kredi Bankası: TC İle 120 Bin TL Destek Parası İçin Son Dakika Açıklaması

Yapı Kredi Bankası’ndan Büyük İhtiyaç Kredisi Fırsatı

Kredi Detayları ve Faiz Oranı

Yapı Kredi Bankası, vatandaşa destek olmak için 120.000 TL ihtiyaç kredisi sunuyor. Bu kredi fırsatı, 12 ay vade seçeneği ve 3 ay erteleme imkanıyla sağlanmaktadır. Detaylarını merak ediyorsanız, ihtiyaç kredisi için sağlanan faiz oranı nedir?

Yapı Kredi Bankası’nın Destekleri

Yapı Kredi Bankası, ülkemizde ve dünyada artan yaşam maliyetleri nedeniyle vatandaşlara yardımcı olmaya devam etmektedir. Giderek artan ihtiyaçlar, olumsuz koşullar ve zam durumları nedeniyle bankalar, vatandaşları rahatlatıcı kredi kampanyalarıyla dikkatleri üzerine çekmeye başlamıştır. Bu bankalardan biri de Yapı Kredi Bankası’dır. Banka, 120.000 TL’ye kadar nakit desteği sunmaktadır.

Cazip Kredi Kampanyası

Bankaların sağladığı kampanyalar, vatandaşlar için çekici gelmektedir. Yapı Kredi Bankası, 3 ay erteleme imkanıyla 50.000 TL, 100.000 TL ve 120.000 TL’lik kredi kampanyalarını duyurmuştur. Ana para ve bakiyelerin toplamı 50.000 TL üzerinde ve 100.000 TL altında olduğunda, yeni kredi vadesi en fazla 24 ay olarak belirlenmektedir. Ayrıca bu kredi için 3 ay erteleme imkanı da bulunmaktadır. 21 aylık ödeme planıyla kredinizi hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Ana para ve bakiye toplamı 100.000 TL üzerinde olduğunda ise vatandaşa en fazla 12 ay vade ve 3 ay erteleme olanağı sağlanmaktadır. Böylece kredinin ödemesi 9 ay olarak belirlenmektedir.

Kolay Başvuru ve Ödeme İmkanı

Yapı Kredi Bankası müşterileri, İnternet şubesinden veya Yapı Kredi mobil uygulaması üzerinden bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurarak ödeme sağlayabilirler. Şubeye gitmeye gerek kalmadan kredi desteğinden yararlanabilirsiniz. Bankanın müşterisi değilseniz, hemen başvuru butonuna tıklayarak başvuru işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Yapı Kredi Mobil’i indirerek görüntülü işlem asistanına bağlanarak Yapı Kredi Bankası müşterisi olabilirsiniz.

Banka Kredi Koşulları

Yapı Kredi Bankası, kredi koşullarını açıklamıştır. Sorunsuz bir şekilde kredi kullanmak isteyenlerin bankaya bazı bilgi ve belgeleri sunması gerekmektedir. 36 aya kadar vade imkanı sunulan kredilerde, gelir durumunuza bağlı olarak ön onaylı limit seçeneği bulunmaktadır. Şubeye gitmeden kolayca krediden yararlanmak istiyorsanız, istediğiniz limitte kredi için belirlenen vade olanaklarından faydalanabilirsiniz.

Bankanın 36 ay vade imkanıyla kredi desteği sağlandığını belirtmek isteriz. Gelir durumunuz değerlendirilerek kredi talebiniz karşılanmaktadır. Şubeye gitmeye gerek kalmadan hızlı ve kolay bir şekilde kredi kullanma imkanınız bulunmaktadır. Eğer bankadan çekmiş olduğunuz başka bir krediniz daha varsa, bu krediyi tek bir kredide birleştirme imkanına sahip olabilirsiniz. Ayrıca ipotekli veya diğer teminat gösterme seçenekleriyle de ihtiyaç kredisinden faydalanabilirsiniz. Banka tarafından 120.000 TL ihtiyaç kredisi için 36 ay vade imkanı sunulduğunda, kredinin aylık faiz oranı %5,5 olarak belirlenmiştir.

Yapı Kredi Bankası: TC İle 120 Bin TL Destek Parası İçin Son Dakika Açıklaması

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.