EkonomiGenelTürkiye

Yapı Kredi’den Özel Kampanya: Şimdi Çek, 3 Ay Sonra Ödemeye Başla!

Yapı Kredi Bankası’nın 120.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Yapı Kredi Bankası’nın İhtiyaç Kredisi Fırsatları

Yapı Kredi Bankası, son zamanlarda artan yaşam maliyetlerine karşı vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Bu nedenle çeşitli kredi kampanyalarıyla dikkat çekmeye çalışıyor. 120.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi sunan Yapı Kredi Bankası faiz oranı ve ödeme seçenekleriyle müşterilerini memnun etmeyi hedefliyor.

Kredi Kampanyalarının Detayları

Banka tarafından sunulan ihtiyaç kredisi kampanyaları ilgi görmektedir. Yapı Kredi Bankası, 3 ay taksit erteleme imkanıyla 50.000 TL, 100.000 TL ve 120.000 TL’lik kredi kampanyalarını duyurdu. Toplam ana para ve bakiye miktarı 50.000 TL’nin üzerinde ve 100.000 TL’nin altındaysa, kredi vadesi en fazla 24 ay olarak belirlenebilir. Ayrıca bu kredi için 3 ay taksit erteleme imkanı da sunulmaktadır. 21 ay ödemeli kredi seçeneğiyle hızlı bir şekilde nakit desteğinden yararlanabilirsiniz. Toplam ana para ve bakiye miktarı 100.000 TL’nin üzerindeyse, 12 ay vade ve 3 ay taksit erteleme imkanı sunan banka, kredinin geri ödemesini 9 ay olarak belirler.

Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Yapı Kredi Bankası müşterileri, bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasına İnternet şubesi veya Yapı Kredi mobil uygulaması üzerinden başvurabilir ve hızlı bir şekilde ödemelerini alabilirler. Şubeye gitmeye veya sıra beklemeye gerek yoktur. Eğer Yapı Kredi Bankası müşterisi değilseniz, hemen başvuru butonunu tıklayarak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirirseniz, görüntülü işlem asistanına bağlanarak Yapı Kredi Bankası müşterisi olabilirsiniz.

Bankanın Kredi Koşulları

Yapı Kredi Bankası, kredi kullanmak isteyenlerden bazı bilgi ve belgeler talep etmektedir. Bankaya gitmeden sorunsuz bir şekilde kredi kullanmak istiyorsanız, gelir durumunuzu gösteren belgeleri sunmanız gerekir. 36 aya kadar vade seçeneği sunan banka, gelir durumunuza bağlı olarak onaylı bir kredi limiti belirler. Şubeye gitmeye gerek kalmadan hızlı ve kolay bir şekilde kredi kullanabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası, önceki bir krediniz varsa, bu krediyi tek bir kredi altında birleştirme imkanı da sunar. Ayrıca ipotekli veya teminat göstererek ihtiyaç kredisi seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz. Banka tarafından sunulan 120.000 TL ihtiyaç kredisi için 36 ay vadeli bir seçenek bulunmakta olup, aylık faiz oranı %5.5 olarak belirlenmiştir.

Yapı Kredi'den Özel Kampanya: Şimdi Çek, 3 Ay Sonra Ödemeye Başla!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.