EkonomiGenelTürkiye

Emekliye Beklenmedik Sürpriz Zam!

**Emekli Maaşlarına Yönelik Promosyon Kampanyaları ile Kazanın**

Emekli Promosyonları Artık 11 Bin TL’ye Kadar Çıkıyor

Bankaların emekli maaşlarına yönelik promosyon kampanyaları hızla yaygınlaşıyor. SSK, Bağ-Kur, 4C, memur ve EYT emeklileri de dahil olmak üzere yaklaşık 16 milyon vatandaş bu fırsatlardan yararlanabilecek. Bankalar, milyonlarca emekliyi maaş müşterisi yapmaya çalışıyor ve Temmuz ayında değişen emekli maaşları bankalar için cazip bir fırsat sunuyor. Ağustos ayına özel olarak da zamlı promosyonlar sunulacak.

Artık 11 Bin TL Ödeme

QNB Finansbank’ın sabah saatlerinde yaptığı sürpriz bir açıklamaya göre, emekli promosyon ücretleri güncellendi. Emekliye ortalama 11 bin TL ödeme yapılıyor, ancak bu miktar maaşa göre değişebiliyor. Üst limit ise 12.000 TL’ye kadar çıkabiliyor. Emekli olan vatandaşlar, 3 yıllık taahhüt vermek şartıyla 12.000 TL’lik promosyon fırsatından yararlanabilecek. Bu promosyonun 9.500 TL’si net olarak verilirken, kalan 2.500 TL’lik bölüm ise belirli koşulların yerine getirilmesi durumunda hesaplara yatırılacak.

Başvurular Hızlı ve Kolay

Emekli promosyon kampanyasından kimlerin faydalanabileceği, hangi bankaların kampanya düzenlediği ve en yüksek promosyonu veren bankanın kim olduğu gibi detaylar haberlerde yer almaktadır. QNB Finansbank’ın kampanyasına özel olarak, emekliler başvurularını bankanın şubelerinden, mobil veya internet bankacılığı üzerinden yapabilirler. Başvurunun hemen ardından, 3 gün içinde ödeme alabilirsiniz.

Finansbank tarafından yapılan duyuruya göre, tek koşul 3 yıllık taahhüt vermek olacak. Bu durumda 9.500 TL’lik promosyon hemen hesaba geçirilecek. Ek ödeme almak için fatura ödeme talimatı gibi ek şartları da yerine getirmeniz gerekmektedir. QNB Finansbank’ın resmi internet sitesinde promosyon kampanyasının tüm detaylarına ulaşabilirsiniz.

Emekliye Beklenmedik Sürpriz Zam!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.