EkonomiGenelTürkiye

Yeni zam haberiniz: Resmi olarak 7 TL!

Yeni zam az önce duyuruldu! Bugünden itibaren artık resmen 7 TL oldu

Seçim öncesi başlayan zam yağmuru seçim sonrası maaş zamlarının da kesinleşmesi ile tufana dönüşürken ne yazık ki toplu ulaşımdan ekmeğe, tüpten akaryakıta, damacana sudan gıda ürünlerine kadar pek çok üründe fiyatlar rekor seviyelere ulaşmıştı. En çok zam gelen ürünlerden biri de vatandaşın temel gıda ürünü olan ekmek olarak öne çıktı.

GEDİZ’DE EKMEK FİYATINA YENİ ZAM SON DAKİKA AÇIKLANDI! ZAMLI EKMEK FİYATI NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Kütahya’nın Gediz ilçesinde 4 liradan satılan 210 gram çarşı ekmeği zamlanarak, 7 liradan satılmaya başlandı. Artan ekmek maliyetleri nedeniyle birçok gıda ürününün fiyatlarının artmasının ardından uzun süredir 4 liradan satılan ekmek fiyatı zamlanarak 7 liraya yükseldi.

Gediz’de Zam Sonrası Ekmek Fiyatı Arttı

Ekmek zammının habercisi olan simit ve poğaçalar geçtiğimiz günlerde yeni tarifeyle satılmaya başlanmıştı. 100 gram simit 7 liradan yine 100 gram poğaçalar ise 10 liradan satışa sunulmuştu. Bu çerçevede Gediz’de en çok satılan pazar ekmeği 7 TL, simit 7 TL, poğaça 10 TL, pazar çöreği 35 TL, ev ekmeği 35 TL’den satılmaya başlandı.

Ekmek Zammı Diğer İlleri de Vurdu

Zamlı fiyatlarla satışlar başlarken aralarında Ankara, İstanbul, İzmir, Uşak, Denizli ve Manisa gibi çok sayıda ilin yer aldığı farklı yerlerde de ekmek fiyatlarına zam yapılmıştı.

Yeni zam haberiniz: Resmi olarak 7 TL!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.