EkonomiGenelTürkiye

Gece yarısında akaryakıt fiyatları rekor bir zammı görecek! Benzin, motorin ve dizel yakıt fiyatları ile ilgili detaylar açıklandı.

İsrail-Hamas Çatışması: Akaryakıt Fiyatları Yükseliyor

Enerji Piyasasına İsrail-Hamas Çatışması Etkisi

İsrail-Hamas çatışması, enerji piyasasını etkiledi ve ilk zam haberi duyuruldu. Akaryakıt fiyatları, İsrail-Hamas çatışmasının neden olduğu artan jeopolitik gerilim sonucu yükselişte. İsrail ve Filistin arasındaki çatışmanın bölgesel yayılma potansiyeli, bugünkü fiyat artışının temel nedeni olarak öne çıkıyor.

İsrail-Filistin Çatışmasının Motorin Fiyatlarına Etkisi

İsrail-Hamas çatışması, Türkiye’de motorin fiyatlarına pazartesi gecesi büyük bir zammı getirebilir. Küresel akaryakıt fiyatları, İsrail-Hamas çatışmasının neden olduğu artan gerilimden olumsuz etkileniyor. Türkiye’de de motorin fiyatına pazartesiyi salıya bağlayan gece zam bekleniyor. İsrail-Filistin çatışması, depoya yansımaya başladı. Brent petrol, 91 doları aştı. Küresel piyasalarda motorinin ton fiyatı da 935 dolara çıktı. Pazartesiyi salıya bağlayan gece 2 TL 23 kuruşluk bir zam beklentisi var. Motorine son olarak 7 Ekim’de 2.90 kuruş indirim yapılmıştı.

14 Ekim 2023’te Akaryakıt Fiyatlarına Zam Bekleniyor mu?

İstanbul Akaryakıt Fiyatları

İstanbul Anadolu Yakası’nda bir litre benzin fiyatı: 33,46 TLİstanbul Anadolu Yakası’nda motorin litre fiyatı: 37,18 TLİstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası’nda 18,16 TLİstanbul Avrupa Yakası’nda bir litre benzin fiyatı: 33,51 TLİstanbul Avrupa Yakası’nda motorin litre fiyatı: 37,23 TLİstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası’nda 18,61 TL

Ankara Akaryakıt Fiyatları

Ankara’da benzin litre fiyatı: 34,11 TLAnkara’da motorin litre fiyatı: 37,80 TLAnkara’da LPG litre fiyatı: 18,58 TL

İzmir Akaryakıt Fiyatları

İzmir’de benzin litre fiyatı: 34,21 TLİzmir’de motorin litre fiyatı: 37,95 TLİzmir’de LPG litre fiyatı: 18,23 TL

Gece yarısında akaryakıt fiyatları rekor bir zammı görecek! Benzin, motorin ve dizel yakıt fiyatları ile ilgili detaylar açıklandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.