EkonomiGenelTürkiye

Emekliye Müjde: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 8.500 TL Ödeme Müjdesi! Yarın İBAN Numaralarına Aktarılacak

**Ağustos Ayında Emekliye 8.500 TL Ek Ödeme Kampanyası**

**Emekli Maaş Zammından Sonra Ek Ödeme Desteği Başladı**

Emekliler, Ağustos ayında zamlı ödemeler almaya devam ediyor. Birçok kişi, bankalarla olan promosyon anlaşmalarını yenilemeye devam ediyor. SSK ve Bağ-Kur emeklileri, memur emeklisi ve EYT’li vatandaşlar, maaş zammının ardından bankalardan yeni belirlenen promosyonlar üzerinden ödemelerini almaya başladılar. Emekliler, cazip fırsatları değerlendirirken Cumhurbaşkanı Erdoğan, karşılıksız ve geri ödemesiz olarak verilen bu nakit desteğinin detaylarını duyurdu.

**Emekli Promosyon Kampanyaları Devam Ediyor**

Temmuz ayının sona ermesiyle birlikte Ağustos ayında güncellenerek devam eden promosyon kampanyaları, emekliye avantaj sağlıyor. Promosyonlar hız kesmeden devam ederken, %25 zammın ardından ING Bankası yeni promosyon ödemesini açıkladı. ING Bankası, 3 yıl boyunca bankada kalma taahhüdü veren emeklilere 8.500 TL promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

**Ağustos Ayında 8.500 TL Promosyon Kampanyası Devam Edecek**

ING Bankası, emekli vatandaşlara yönelik yeni bir promosyon kampanyası başlattı. Güncellenen listede emekliye 8.500 TL promosyon ödemesi verileceği duyuruldu. Bu kampanya, 30 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Kampanya kapsamında sadece promosyon ödemeleri değil, aynı zamanda banka tarafından farklı kampanyalar ve fırsatlar da sunulacak. SSK, Bağ-Kur, memur ve EYT emeklisi olanlar, maaşlarını ING Bankası’na taşıdıklarında bu ödemeden yararlanabilecekler.

**Promosyon Başvurusu Nasıl Yapılır?**

ING Bankası’ndan emekli promosyonu başvurusu yapanlar, bankaya maaşlarını taşıdıklarında 7/24 işlemlerini tamamlayabilecekler. Maaş taşıma işlemi sonrasında ödemelerini 3 gün içinde alabilecekler. Ayrıca, e-devlet üzerinden de maaş taşıma işlemleri gerçekleştirilebilir.

Emekliye Müjde: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 8.500 TL Ödeme Müjdesi! Yarın İBAN Numaralarına Aktarılacak

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.