EkonomiGenelTürkiye

Halkbank, En Yüksek Promosyon ile Hayırlı Olsun Duyurusu Yaptı!

Halkbank İle Yapılan Anlaşma ile En Yüksek Promosyon 13.150 TL Oldu!

Emekliler ve Memurlar İçin Promosyon Müjdesi

Devletin memurlar ve emekliler için zam görüşmelerine oturduğu bu dönemde, bankalardan gelecek olan promosyon müjdeleri büyük bir merakla bekleniyordu. Özellikle ekonomik zorluklar yaşayan emekliler Temmuz zammı ile hayal kırıklığı yaşamış ve bankalardan gelecek promosyon tekliflerini beklemekteydi. Halkbank, yeni promosyon anlaşması için imza attığını duyurdu ancak maalesef bu müjde emeklilere değil memurlara geldi!

Halkbank Promosyon Anlaşması İmzalandı

Bankaların emekli promosyonu konusunda geri adım atmasıyla birlikte kamuya ait kurum ve kuruluşlar için yeni sözleşmeler konusunda yarış hızla devam ediyor. Memurların en düşük maaşının 22 bin TL’ye yükseltilmesiyle birlikte bankalar arasındaki promosyon yarışı yeniden başladı ve bu yarışta Halkbank bir adım öne çıktı.

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçe Belediyesi İle Yapılan Anlaşma

Halkbank, Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçe Belediyesi ile promosyon anlaşması imzaladı. Belediye Başkanı Salih Ekinci, yaptığı açıklamada “Hayırlı Olsun” diyerek sözleşmenin imzalandığını duyurdu. Ekinci, Halkbank Şube Müdürü Sn. Eyyüp Sabri Baran’ın da katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde “Viranşehir Belediyemizde çalışan memurlarımız için 3 yıllık maaş ve promosyon ödeme protokolünü imzaladık. Sözleşme kapsamında memurlarımıza tek seferde 13.150 TL promosyon ödemesi yapılacak.” şeklinde konuştu.

Belediye personelleri için imzalanan 3 yıllık promosyon sözleşmesinin her iki tarafa ve ilçede hizmet veren tüm mesai arkadaşlarına ve ailelerine hayırlı olmasını temenni eden Ekinci, yeni promosyon rakamlarını duyurarak sözleşmenin anlamını vurguladı.

Halkbank, En Yüksek Promosyon ile Hayırlı Olsun Duyurusu Yaptı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.