EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası, Eylül kampanyasıyla hızlı kredi başvurularında 5 dakikada 50.000 TL ödeme yapma fırsatı sunuyor!

**Ziraat Bankası’nın Düşük Faizli Kredi Kampanyasıyla Nakit İhtiyaçlarınızı Karşılayın**

## Yeni Kampanya ile Nakit İhtiyaçlarınıza Destek

Ziraat Bankası, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için yepyeni bir kampanya başlattı. Devletten sağlanan olanaklarla vatandaşa destek olunurken Ziraat Bankası müşterilerine düşük faizli bir kredi kampanyası sunuyor. Artık nakit sıkıntısı çekenlere ihtiyaç kredisi verilecek ve sadece 5 dakika içinde 50.000 TL’ye varan nakit desteği alabileceksiniz. Kampanyanın koşulları ve detaylarını sizler için netleştirdik. İşte Ziraat Bankası’nın yeni kampanyasının tüm detayları ve yaşanan gelişmeler…

## Uygun Faiz Oranıyla Yepyeni Bir Kredi Kampanyası

Ziraat Bankası, müşterilerin dikkatini çeken düşük faizli kredi kampanyalarıyla uygun kredi seçenekleri sunuyor. Kamu bankası olarak, müşterilerine düşük faiz oranları ve ödeme kolaylığı sağlamak için çalışıyor. Ziraat Bankası, Eylül sonuna kadar başvuranlara faiz oranlarıyla kredi desteği sağlayacak. 36 ay vadeli ve 50.000 TL limitli krediyi hemen alabilirsiniz.

## 5 Dakika İçinde 50.000 TL Hesabınıza Yatırılacak

Ziraat Bankası, dijital bankacılığın giderek yaygınlaşmasıyla birlikte, SMS veya dijital bankacılık kanalları aracılığıyla anında ödeme imkanı sunuyor. Bankanın resmi internet sitesi üzerinden yapacağınız başvurular hızla değerlendirilecek ve tek bir SMS ile 36 ay vadeli 50.000 TL’lik kredi desteği alabileceksiniz. Geri ödeme planı, müşteri bütçesine göre ayarlanacak.

## Son Başvuru Tarihi: 30 Eylül

Unutmayın, Ziraat Bankası kredi kampanyası için son başvuru tarihi 30 Eylül’dür. Bu tarihe kadar başvuru formunu dolduran ve bankadan kredi almak isteyen müşteriler, 1200 puan ve üstü kredi notuna sahip olmaları durumunda, aynı gün içinde ödemelerini alacaklardır. Bu kredi kampanyasından yararlanmak için 18 yaşından büyük olmanız gerekmektedir.

Ziraat Bankası, Eylül kampanyasıyla hızlı kredi başvurularında 5 dakikada 50.000 TL ödeme yapma fırsatı sunuyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.