EkonomiGenelTürkiye

Şehir hastanelerine İŞKUR’dan güvenlik, beden işçisi ve personel alınacak.

Şehir Hastanesi İş İlanları

Şehir hastaneleri, İŞKUR üzerinden yeni personel alımı yapacaklarını duyurdu. Bu nedenle, personel alım sürecine katılmak isteyen adaylar, aranan şartları ve başvuru sürecini merak etmektedir.

Sağlık Personeli Alımı Kadroları

Bu alımlar, birden fazla kadroda gerçekleşecek ve ilkokul mezunu adaylardan başvuru kabul edilecektir. Alımlar Tekirdağ, Kocaeli, Bursa, İstanbul, Eskişehir, Ankara ve Konya illerinde yapılacaktır.

Personel Alımı Şartları

İlkokul mezunu adaylar başvuruda bulunabilir. Başvurular için 18 yaşını tamamlamış olmanız gerekmektedir. Her ilan, bazı özel şartlar içermektedir. Bu özel şartlara İŞKUR e-şube internet sitesinden ulaşılabilir.

Bu alımda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanız, sabıka kaydınızın bulunmaması, arşiv soruşturmasının olumlu sonuçlanması, kamu haklarından yoksun bırakılmamanız ve erkek adayların askerlik görevini yapmış olması gerekmektedir.

Kamu Personeli Alımı İlanına Başvurular

İlanlara başvurular İŞKUR aracılığıyla gerçekleşecektir. Başvuru yapmadan önce İŞKUR kaydınızı tamamlamış olmanız gerekmektedir. İlgili kurumun resmi web sitesine girerek “iş ilanlarınız” sekmesinde “şehir hastanesi” yazan unvan kısmına tıklayarak tüm ilanlara ulaşabilir, inceleyebilir ve başvurunuzu elektronik olarak yapabilirsiniz.

Şehir hastanelerine İŞKUR'dan güvenlik, beden işçisi ve personel alınacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.