EkonomiGenelTürkiye

“ODTÜ’den Personel Alımı: KPSS 55 Taban Puanla Başvur!”

Üniversite İş İlanları: ODTÜ Personel Alımı Başvuru Şartları ve Tarihleri

Üniversite İş İlanı: Teknisyen ve Destek Personeli Kadrolarına Alım

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ), kendi bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Ankara merkezde gerçekleşecek olan alımlar için teknisyen ve destek personeli kadrolarında alım yapılacağı belirtildi. İlana başvururken ikamet şartı aranmamaktadır. KamuPersoneliAlim.com yazar ekibi olarak gerekli şartlar sunuldu.

KPSS Şartı Detayı

Alım yapılacak olan kadrolara göre farklılık göstermekle birlikte, lise mezunlarından P – 94, önlisans mezunlarından P – 93 ve lisans mezunlarından ise P – 3 puan türünde 55 taban puan şartını karşılamaları beklenmektedir. İşe alımlar 2022 yılında yapılan KPSS puan sıralamasına göre gerçekleştirilecektir.

Personel Alımı Başvuru Kriterleri

  • Teknisyen Alımı: Lise veya dengi okullardan mezun olmak kaydıyla; inşaat teknolojisi, ahşap teknolojisi, mobilya ve iç mekan tasarımı, elektrik-elektronik teknolojisi, endüstriyel otomasyon teknolojileri veya metal teknolojisi alanlarında mezun olanlar arasından alım yapılacaktır.
  • Destek Personeli (Basit Bakım, Temizlik Hizmetleri): Bahçecilik, tarım teknolojileri alanı veya inşaat teknolojisi, ahşap teknolojisi, tesisat teknolojisi ve iklimlendirme alanlarında mezun olanlar arasından bahçıvan, kalıp çatı ustası veya tesisatçı kadrolarına alım yapılacaktır.
  • Destek Personeli (Yemek Hizmetleri/Aşçı-Kasap): Yiyecek-içecek hizmetleri alanı/aşçılık dalından mezun olup kasaplık alanında en az 1 yıl mesleki deneyim kazananlar arasından alım yapılacaktır.

Üniversite İş İlanı Başvuru Şekli ve Tarihi

18 Eylül ve 2 Ekim 2023 tarihleri arasında müracaatlar kabul edilecektir. Başvurularınızı kılavuzda istenilen belgeler ile birlikte Üniversitenin Evrak ve Arşiv Müdürlüğüne elden, posta ya da kargo yoluyla göndermeniz gerekmektedir.

Detaylı başvuru şartları ve kılavuz için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.