EkonomiGenelTürkiye

“Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın 91 Memur Alımı Kılavuzu”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 91 Memur Alımı İş İlanları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 91 memur alımı yapacağını duyurdu. Alımlar mezuniyet şartlarına göre ayrılmıştır ve detaylar şu şekildedir:

Lise Mezunu Kadrolar:

– 30 Temizlik Görevlisi

– 2 Sıhhi Tesisatçı

– 1 Kaloriferci

– 4 Garson

– 1 Boyacı

– 2 Bahçıvan

Önlisans Mezunu Kadrolar:

– 1 Aşçı

– 10 Koruma ve Güvenlik Görevlisi

– 12 Büro Personeli

– 4 Tekniker

Lisans Mezunu Kadrolar:

– 1 Büro Personeli

– 22 Mühendis

Personel Alımı Yapılacak Şehirlerin Listesi:

Çanakkale, Edirne, Trabzon, Mersin, Muğla, Sinop, Balıkesir, Bartın, Hatay, Kastamonu, Ankara, Tekirdağ, Bursa, Adana, İzmir, Bolu, İstanbul, Samsun, Diyarbakır.

KPSS Puan Şartı:

Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, başvurmak isteyen adayların 2022 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı’na katılmış olması gerekmektedir. Ayrıca, lise mezunlarının en az P-94, önlisans mezunlarının en az P-93 ve lisans mezunlarının ise en az P-3 puan türünde 60 taban puana sahip olmaları gerekmektedir. İşe alınacak personellerin belirlenmesinde KPSS puanları dikkate alınacaktır. Bu nedenle, yazılı veya sözlü mülakat uygulanmayacaktır.

Kamu Memur Alımı İş İlanı Başvuru Şekli ve Tarihi:

Şartları sağlayan adaylar başvurularını 18 Eylül 2023 tarihinden itibaren yapabileceklerdir. Son başvuru tarihi ise 29 Eylül 2023 olarak belirlenmiştir (saat 17:00). Adaylar sadece yukarıda belirtilen kadrolardan birine başvuruda bulunabilirler, birden fazla kadroya başvuru yapan adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Başvurularınızı Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısı üzerinden e-Devlet şifresi kullanarak online olarak yapabilirsiniz.

Detaylara başvuru kılavuzundan ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.