EkonomiGenelTürkiye

Halk Ekmek İşçi Alımı: KPSS şartı olmadan yeni iş fırsatı

**Halk Ekmek Personel Alımı**

Halk Ekmek, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 5 işçi alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlarda işe alınacak personeller, ekmek fırıncı ustası kadrosunda çalışacak ve haftalık 45 saatlik bir çalışma süresi belirlenecektir.

**Daimî İşçi Alımı Koşulları**

Kurum tarafından yeni yayımlanan ilan kılavuzuna göre, başvuru yapacak adayların ilanın yayın tarihinden itibaren 22 yaşını tamamlamış ve 46 yaşından gün almamış olmaları gerekmektedir. Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olmalı ve adli sicil kaydı bulunmamalıdır. Başvurular için lise mezuniyeti yeterli olsa da, önlisans ve lisans mezunu adayların da başvuruları kabul edilecektir. Adayların emekli olmamış, emekliliğe hak kazanmamış ve askerlik hizmetini tamamlamış olmaları da aranan şartlar arasındadır. Deneyim şartı olmamakla birlikte, adayların kes tart, pişirici ve hamurkar alanlarında çalışmış ya da yetiştirilmeye istekli olması beklenmektedir. Kamu mahrumiyetine uğramamış olan ve kurum tarafından gerçekleştirilecek olan arşiv ve güvenlik soruşturmasından olumlu bir sonuç alınan adaylar işe alınacaktır.

**Kamu İşçi Alımı Başvuru Şekli ve Süreci**

Eskişehir Halk Ekmek tarafından Eskişehir iş ilanları kategorisinde yayımlanan ilana başvuruların 19 Ekim 2023 tarihine kadar kabul edildiği belirtilmektedir. Başvuruları tamamlamak için adayların 21 Ekim 2023 tarihine kadar başvurularını tamamlamış olmaları gerekmektedir. Başvurular, öz geçmiş belgelerinin [email protected] adresine gönderilmesi yoluyla yapılacaktır.

**İşe Alım Hakkında Açıklama**

İşe alınacak olan personeller için haftalık 45 saatlik bir çalışma süresi belirlenmiştir. İş saatleri vardiyalı olarak düzenlenecek ve çalışma saatlerine göre istihdam sağlanacaktır. Bu nedenle vardiyalı çalışma sistemine uygunluk göstermeniz ve sağlık koşullarınızın elverişli olması gerekmektedir.

Halk Ekmek İşçi Alımı: KPSS şartı olmadan yeni iş fırsatı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.