EkonomiGenelTürkiye

Özgür Demirtaş, doların 28 TL olacağını bildiğini söyledi!

**Dolar Kuru Savaşın Etkisiyle Artıyor, Brent Petrol de Yükseliyor**

**Dolar Kuru Durumu**

Dolar kuru, Orta Doğu’da devam eden savaşın etkisiyle bir haftadan fazladır artmaya devam ediyor. Bu durum piyasalarda ciddi bir tedirginlik yaratırken, Özgür Demirtaş’ın yeni açıklaması da dikkatleri üzerine çekti.

**Özgür Demirtaş’tan Brent Petrol Açıklaması**

İsrail ve Hamas arasındaki gerginlik artık resmen bir savaşa dönüşmüş durumda. Bu savaşın hızla devam etmesi altın ve dolar fiyatlarını yükseltirken, borsa fiyatlarını da düşürmeye başladı. Konuyla ilgili açıklamaları yakından takip edilen Prof. Dr. Özgür Demirtaş ise şimdi de brent petrol için bir açıklama yaptı.

**Dolar Ne Kadar?**

Son dönemde doların hızla artmasıyla birlikte vatandaşlar “Dolar ne kadar?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Aktarılan son haberlere göre dolar kuru, alışta 28.01 TL ve satışta 28.0244 TL seviyesinde işlem görüyor.

**Euro da Yükseliyor**

Doların yükselişine paralel olarak euro da artış göstermeye devam ediyor. Bugün bir miktar düşüş yaşayan euro, yine de doların üzerinde bir değere sahip. Euro dün kapanışını 29.64 TL’den yaparken, bugünkü açılışını 29.65 TL seviyesinden gerçekleştirdi.

**Brent Petrolde Artış**

Özgür Demirtaş’ın yaptığı açıklamaya göre brent petrol fiyatları yeniden 90 doların üzerine çıkmış durumda. Bu gelişmeler, piyasalar tarafından yakından takip edilmektedir.

Özgür Demirtaş, doların 28 TL olacağını bildiğini söyledi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.