EkonomiGenelTürkiye

Meral Akşener: Seçimden beri sessizdim, şimdi konuşuyorum!

Bu yıl Isparta’da düzenlenen Geleneksel Uluborlu Kiraz Festivali’nin açılışına katılan İYİ Parti lideri, seçim sonrası sessiz kaldıklarını ve muhalefet olarak kaybettiklerini belirtti. Meral Akşener, bundan sonraki yol haritasına dikkat çekti ve şunları söyledi:

“Nedenleriyle ilgili sürekli eleştiri yapmak yerine, yerel seçimlere 8 ay kala muhalefet geçmiş hesaplaşmalarıyla baş başa kaldı. Ben seçimlerden bu yana konuşmadım. Şimdi ilk defa burada konuşuyorum. Sonuç olarak kaybettik, kaybettik işte. Ancak seçmenlere neden bize oy vermedi diye saygısız bir şekilde yaklaşarak sonuç alamayız. Bunu büyük bir saygısızlık olarak görüyorum. Seçmenin verdiği kararı kabul etmeliyiz.”

“Peki, bizim yapmamız gereken nedir? İYİ Parti olarak, sesi daha iyi dinlememiz gerekiyor. Bizim medyamız, trollerimiz veya gazetecilerimiz yok. Ayrıca herkese parmak sallayan, üst düzey, kendini beğenmiş elit insanlarımız da yok. Bu da iyi ki yok. Şimdi biz İYİ Parti olarak yerel seçimlerden genel seçimlere kadar sürecek bir yolculuğa çıkıyoruz. Milletimizi dinleyerek, köylere, çiftçilere giderek onların sorunlarını çözme yolunda çalışacak ve bunu iktidara ileteceğiz. Biz siyaset yaparken kutuplaştırarak değil, milleti birbirine düşürerek değil, seçmenin velinimet olduğuna inanarak ve onun sorunlarını çözme amacıyla yürüyeceğiz.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.