EkonomiGenelTürkiye

Açıköğretim üniversite kayıtları belirlendi mi?

2023-YKS sonuçları açıklanarak tercihlerin başladığı belirtilirken, adayların şimdi Açıköğretim üniversite kayıtlarını merak ettiği ifade edilmiştir. Anadolu Üniversitesi ve Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nin kayıt tarihleri hakkında bilgi almak istedikleri belirtilirken, ara sınıflardaki öğrencilerin de kayıt yenileme tarihlerini öğrenmek istedikleri vurgulanmıştır.

Açıköğretim İlk Kayıtlar

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) kayıt işlemleri, 2 Ekim 2023 Pazartesi gününden başlayarak 16 Ekim 2023 Pazartesi gününe kadar sürecektir.

Açıköğretim Kayıt Yenileme

Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) için ise henüz kayıt yenileme tarihleri belirlenmemiştir. Detaylı bilgilere ulaşabilmek için kurumların resmi açıklamalarını takip etmek önemlidir.

2023-YKS tercih işlemleri 27 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirileceği belirtilmiştir. Üniversite kayıt süreci hakkında henüz resmi açıklama yapılmadığı ifade edilerek, güncel bilgilere ulaşmak için resmi kaynaklar ve ilgili kurumların internet sitelerinin takip edilmesi gerektiği belirtilmiştir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.