EkonomiGenelTürkiye

50 yaşın üstündeki kişiler için devlet tarafından kanal ve ızgara işçisi alımı yapılacak.

Belediye, 50 Yaş Üstü İşçi Arayışında

Bartın Abdipaşa Belediyesi, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere kanal ve ızgara işçisi alımı yapacak. İlan için en az ilkokul mezunu adaylar başvuruda bulunabilecek, ancak tercih edilenler arasında lise ve denklik derecesine sahip adaylar yer alacak. İşe alınacak personellerin belirlenmesi, 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 14:00’te yapılacak Abdipaşa Belediye Başkanlığı mülakat sonuçlarına göre gerçekleştirilecektir.

Kamu İşçi Alımı İlanı için Gerekli Başvuru Şartları

Kurum tarafından yayınlanan güncel müracaat kılavuzuna göre, 18 yaşını tamamlamış ve 51 yaşından gün almamış adaylar başvuruda bulunabilir.

Başvuru yapacak adayların, Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olmaları ve çalışmalarına engel teşkil edecek bir sağlık sorununun bulunmaması gerekmektedir.

Adayların, yaşlılık, emeklilik veya malullük aylığı almaması gerekmektedir ve askerlikle ilişkisi olmaması tercih edilmektedir. Askerlik görevini tamamlamış, tecilli veya muaf olan adayların başvuruları kabul edilecektir.

Kamu haklarından mahrum bırakılmamış ve sabıka kaydı bulunmayan adaylar, alıma dahil edilecektir.

Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan arşiv ve güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması gerekmektedir.

Güncel kamu işçi alım ilanına nasıl başvurulur?

Belediye Başkanlığı, İŞKUR üzerinden başvuruları 31 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla kabul etmeye başlamıştır. Son başvuru tarihi olarak 4 Ağustos 2023 belirlenmiştir. Başvurular, İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden online olarak gerçekleştirilmelidir. Tam zamanlı olmak üzere 5 ay 29 gün süreyle geçici istihdam sağlanacaktır.

İŞKUR iş ilan numarası: 00007687688

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.