EkonomiGenelTürkiye

“Altın Birikimi Olanlar! İslam Memiş Ağustos Ayında Altını Neler Bekliyor?”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarını uyardı. Ağustos ayında altında yaşanacak gelişmeleri detaylı bir şekilde açıkladı. Memiş, altın yatırımcılarına önemli uyarılarda bulundu.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yakın gelecekte altında meydana gelebilecek değişiklikler hakkında açıklamalarda bulundu. Memiş, ellerindeki tüm opsiyonları kullanacaklarını ifade ederek açıklamalarını sürdürdü.

“ALTINI OLANLAR AĞUSTOS AYINA DİKKAT!” başlığı altında, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın hakkındaki beklentilerini paylaştı. 2023 yılında altının sürekli olarak yükseliş trendine devam edeceğini belirtti. Ancak son aylarda dalgalanmaların yaşandığına dikkat çekti. 2024 yılında ise dünya genelinde sıkı para politikalarının devam edebileceğini söyleyen Memiş, ons altının dar bir bant aralığında kalacağını ifade etti.

Memiş, FED’in faiz kararı hakkında da bazı açıklamalar yaptı. Merkez bankaları tarafından verilen bir mesaj olduğunu belirterek, “Fed, ECB ve TCMB bizim kararlarımızı takip etmeye devam edin. Hangi veri gelirse ona göre aksiyon alacağız.” dedi.

“BENİM ENDİŞEM ŞU!” başlığı altında Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bir endişenin varlığına dikkat çekti. 2024 yılında merkez bankalarının kontrol sürecini sürdüreceğini açıkladı ve “2024 yılında geçici bir enflasyon söz konusu olmayacak. Hatta 2023 yılının son çeyreğinde hızla yükselen bir enflasyon bekliyorum.” şeklinde konuştu.

“AĞUSTOS AYINDA ALTINA NE OLACAK?” başlığı altında Memiş, ons altın tarafında Ağustos ayında 2000 dolar seviyesinin üzerinde hareketlenmelerin yaşanacağını belirtti. Kişisel olarak bu noktada pozisyonunu kapattığını ifade etti. Tabii ki bu durumun gram altın üzerinde de etkisi olacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.