EkonomiGenelTürkiye

Emekli maaşına ek 6500 artı 4000 TL ödeme yapılacak.

Milyonlarca emekli için sevindirici bir duyuru yapıldı. 7500 TL ve üzeri maaş alan emeklilere ek ödemeler başlıyor. 1 Ağustos itibariyle emekli maaşlarına ilave para yatırılacak.

Son zamanlarda emeklilerin ek ödeme imkanlarına olan ilgisi arttı. 16 milyon emekli, Temmuz ayında artan maaşlarının yanı sıra ek ödeme seçeneklerini araştırıyordu. Zamlı maaş ödemelerinin başlamasıyla birlikte, emeklilere sevindirici haberler gelmeye başladı. Ek ödeme imkanı duyurularak, milyonlarca emekli destek alacak.

Emeklilere tam 10.500 TL destek sunuluyor. Akbank, emeklilere özel fırsatlar sunuyor. Emekli maaşlarını Akbank’a taşıyanlara promosyon ve ödül veriliyor. SSK, Bağ-Kur, memur ve EYT emeklileri ek ödemeden faydalanabilecek. Akbank’ın kampanyasında, 3 yıl boyunca maaşlarını bankada tutma taahhüdü karşılığında 7000 TL promosyon veriliyor. Ayrıca, emekli vatandaşlara her ay nakit ödül veriliyor. Böylece toplam destek miktarı 10.000 TL’nin üzerine çıkıyor.

1 Ağustos itibariyle başvurular başlayacak. Akbank, Ağustos ayına özel olarak emekli promosyon kampanyasını güncelleyecek. Maaşlarını Akbank’a taşıyan ve 3 yıl boyunca bankada kalmayı taahhüt eden emeklilere verilecek miktar, maaş aralığına göre 10.000 TL’ye kadar çıkacak.

Başvurular 1 Ağustos saat 08.30’da başlayacak. Emekli olanlar, banka şubesine, mobil bankacılığa veya internet bankacılığına başvurabilecek. Başvurunun ardından, emekli promosyon ödemeleri 3 gün içinde IBAN üzerinden yapılacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.