EkonomiGenelTürkiye

Opel Grandland için açıklandı: 250 TL kredi + 100.000 TL takas!

Türkiye’deki yeni otomobil piyasasında fiyatlar hala hareket halinde. Şu anda firmalar yeni bir fiyat artışı hazırlığı yapıyor, ancak henüz bu zamlar resmi olarak açıklanmadığı için mevcut fiyatlarla satışlar devam ediyor. Ancak yakında yeni zamlar açıklanacak ve otomobil fiyatları daha da yükselecek. Nitelikli otomobillerin özellikle fiyatlarının 100 Bin TL ile 200 Bin TL arasında değişim göstereceği tahmin ediliyor.

Otomobil fiyatlarındaki bu yeni zamlardan etkilenmek istemeyenlerin, hemen harekete geçmeleri gerekiyor. Zam yapılması beklemeden araçlarını satın alanlar, bu yeni zamlardan etkilenmeden kar elde edecekler. Ancak bunun için zaman kısıtlı. Bugün ve yarın araçlarını alan kişiler, aracın modeline göre değişen kazançlar elde edebilirler.

Opel Grandland gibi Opel’in iddialı SUV modelleri için de satışlar devam ediyor. Opel, bu otomobilin başlangıç fiyatını 1.633.900 TL olarak açıkladı. Kampanyalı fiyatlarla birlikte müşterilere ekstra fırsatlar sunuluyor.

Opel Grandland’i tercih edecek olan sıfır kilometre araç alıcılarına firma tarafından kredi desteği teklif ediliyor. İki farklı teklif sunuluyor ve müşteriler istedikleri teklifi seçebiliyorlar. İlk teklif, 12 ay vadeli ve aylık yüzde 1,99 faizli 120.000 TL kredi imkanı sunuyor. İkinci teklif ise 12 ay vadeli ve aylık yüzde 1,89 faizli 250.000 TL kredi imkanı sunuyor.

Opel ayrıca, Opel Grandland sahiplerine özel bir takas desteği de sunuyor. Bu takas desteğinden yararlananlar, 100.000 TL kazanç elde edebiliyorlar. Ancak takas edilecek aracın 1 Ocak 2022’den önce satın alınmış olması gerekiyor ve son 6 aydır satışı yapılmamış olması gerekiyor.

Opel Grandland, 6 farklı donanım seçeneğiyle sunuluyor. Bu seçeneklere göre, 2023 model Opel Grandland fiyatları 1.633.900 TL ile 1.843.900 TL arasında değişiyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.