EkonomiGenelTürkiye

PKK’ya Karşı Sert Darbeler!

Ülkemiz, terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdürmekte ve operasyonlara devam etmektedir. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı bölgesine saldırı düzenleyen 12 PKK/YPG’li teröristin başarılı bir operasyonla etkisiz hale getirildiği bildirilmişti. Yeni bir açıklama yapılarak, PKK’ya bir darbe daha indirildiği ifade edildi.

“Sahadaki kahraman Mehmetçik, terörle mücadelesini Suriye’nin kuzeyinde de etkili ve kararlı bir şekilde sürdürmektedir. Fırat Kalkanı bölgesine saldırı düzenleyen 12 PKK/YPG’li terörist, başarılı bir operasyon sonucunda etkisiz hale getirilmiştir.”

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı teröristin Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hale getirildiği belirtilmiştir. Terörle mücadelede kararlılık mesajı verilmiştir.

“Teröristlerin barınaklarını yok etme çalışmalarımız devam etmektedir! Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hâle getirilmiştir. Terörü kaynağında engellemeye kararlı ve azimliyiz.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.