EkonomiGenelTürkiye

Hollanda’da Türk Uyruklu Yurtdışı Personel Alım İlanı

Dışişleri Bakanlığı Yeni Personel Alımı İlan Duyurusu

Dışişleri Bakanlığı tarafından, Lahey Büyükelçiliği bünyesinde istihdam etmek üzere 1 kişi sözleşmeli sekreter alımı yapılacağı duyurulmuştur. Adaylar için sınav, Hollanda’da gerçekleştirilecek olup, gerekli vize ve pasaport işlemleri adaylara aittir. Personel alımları, T.C. Hollanda Büyükelçiliği tarafından gerçekleştirilecektir.

Personel Alımı İlanı için Gerekli Koşullar Nelerdir?

– Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

– Kamu haklarına sahip olmak,

– İlan tarihinde 45 yaşını doldurmamış olmak,

– Lise veya MEB tarafından onaylanmış eşdeğer bir yabancı okuldan diploması bulunmak,

– Erkek adayların askerlik görevini tamamlamış olması,

– İşini farklı iklim koşullarında yapmaya engel bir sağlık sorunu olmadığını gösteren sağlık kurulu raporu ile belgelemek,

– İyi derecede bilgisayar kullanabilme becerisine sahip olmak,

– Türkçe ve Hollandaca dillerini yüksek düzeyde bilmek.

Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

T.C. Lahey Büyükelçiliği tarafından gerçekleştirilecek olan personel alımı başvuruları, 31 Temmuz 2023 tarihinde başlayacak ve 1 Eylül 2023 tarihinde sona erecektir. Başvurular, e-Devlet üzerinden Dışişleri Bakanlığı Kariyer Kapısı- Kamu İşe Alım sekmesi ve Kariyer Kapısı (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden yapılabilecektir.

Başvurular, belirtilen tarihler dışında yapıldığında geçerli kabul edilmeyecektir. İşe alınacak personele, kurum tarafından yapılacak olan yazılı, uygulamalı ve sözlü sınav sonuçlarına göre karar verilecektir. Yazılı sınav 29 Eylül 2023 tarihinde, sözlü sınav ise 6 Ekim 2023 tarihinde yapılacaktır. Uygulamalı sınav da sözlü sınav ile aynı gün gerçekleştirilecektir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.