EkonomiGenelTürkiye

Kızılay Güncel Personel Alımı: 40 Bin TL Maaş ve Başvuru Ekranı

Kızılay, güncel personel alımı için 40 Bin TL maaşla ilan yayımladı. Kızılay, farklı meslek gruplarına personel alımı yapılacağını duyurdu. İlanı şu şekilde açıkladı; Bilgi Yönetim Sorumlusu, Planlama, Doğrulama, Gözlem ve Raporlama Sorumlusu, Gıda Mühendisi ve Doğrulama ve Gözlem Sorumlusu alımı yapılacak.

Kızılay memur alımı için aranan kriterler nelerdir?

Bilgi Yönetim Sorumlusu pozisyonu için, Bilgi Yönetimi, Afet Yönetimi, BT/Bilgisayar Bilimi, Finans ve CBS/Coğrafya gibi alanlarda lisans mezunu olmanız gerekmektedir. Ayrıca acil durumlarda müdahale etmek için pratik nakit eğitimi sertifikası sahibi olmanız ve SQL, SPSS, Nvivo, Oracle, MS Access gibi alanlarda eğitim almış ve hakim olmanız beklenmektedir. İleri düzeyde excel kullanma becerisine sahip olmanız istenmektedir.

Planlama, Doğrulama, Gözlem ve Raporlama Sorumlusu pozisyonu için, Afet Yönetimi, Yönetim, Sosyal Hizmet, Sosyoloji, Tarım, Bilişim/Bilgisayar Bilimleri ve Finans gibi dört yıllık bölümlerde eğitim almış olmanız gerekmektedir. Bilgisayar ve Microsoft Office programlarını çok iyi derecede kullanmanız beklenmektedir. Raporlama, programlama ve izleme konularında da yetenekli olmanız istenmektedir.

Gıda Mühendisi pozisyonu için, Gıda Mühendisliği bölümünden mezun olmanız gerekmektedir. Ayrıca 2 yıl mesleki deneyim sahibi olmanız ve analitik düşünebilme yeteneğine ve ekip çalışmasına uyum sağlama becerisine sahip olmanız beklenmektedir.

Doğrulama ve Gözlem pozisyonu için, Sosyal Hizmet, Sosyal Bilimler ve İnsani Yardım Çalışmaları gibi alanlardan lisans mezunu olmanız gerekmektedir. Aynı zamanda en az 3 yıl mesleki deneyime sahip olmanız gerekmektedir. İletişim becerilerinizin güçlü olması ve akit transferi konusunda eğitimli olmanız istenmektedir.

Kamu Personeli Alımı ilanına başvurular 31 Temmuz 2023 tarihinde başlamıştır ve 4 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecektir. Başvuruların online olarak https://basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx adresinden yapılması gerekmektedir. Bu ilan Ankara, İstanbul ve Kayseri iş ilanları olarak yayınlanmıştır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.