EkonomiGenelTürkiye

Sıfır Araç Alacaklara Müjde! Halkbank’tan Düşük Faizli 350 Bin TL Taşıt Kredisi

HALKBANK Taşıt Kredisi Faiz Oranları ve Detayları

HALKBANK, internet sitesi üzerinden taşıt kredisi detaylarını duyurdu. Bu kampanya kapsamında 350 bin TL’ye kadar taşıt kredisi sunuluyor. Peki HALKBANK taşıt kredisi faiz oranı nedir ve aylık faiz oranı ne kadardır?

Yüksek Fiyatlarla Karşı Karşıya Kalan Otomotiv Sektörü

Son zamanlarda yaşanan olumsuz olaylar, dünyada ve ülkemizde birçok üründe ve hizmette zam artışlarına neden oldu. Bu zam artışlarından olumsuz etkilenen sektörlerden biri de otomotiv sektörü oldu. Bu durumda sıfır araç almak isteyen vatandaşlar yüksek fiyatlarla karşı karşıya kaldılar.

Bu nedenle, vatandaşlar bankaların sunduğu kredi fırsatlarını araştırmaya başladılar. Biz de Uşak Gündem olarak sizler için bu tür kampanyaları yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunuyoruz. Peki, HALKBANK taşıt kredisi kampanyasının detayları nelerdir?

HALKBANK 350 BİN TL TAŞIT KREDİSİ DETAYLARI

HALKBANK tarafından internet sitesi üzerinden sunulan kredi imkanlarıyla ilgili detaylar duyuruldu. Buna göre, HALKBANK taşıt kredisinin detayları açıklandı. Taşıtın Proforma Fatura değeri veya Kasko değeri; 400.000 TL’ye kadar olan taşıtlar için kredi vadesi 48 ay, 400.001 TL ila 800.000 TL arasındaki taşıtlar için 36 ay, 800.000 TL ila 1.200.000 TL arasındaki taşıtlar için 24 ay ve 1.200.000 TL ila 2.000.000 TL arasındaki taşıtlar için kredi vadesi 12 ay olarak belirlendi.

Ayrıca, taşıt kredisi taksitleri 2 ay erteleme fırsatı da sunulmaktadır. Banka tarafından sunulan kredi hesaplama tablosunda kredinin detayları yer almaktadır.

ÖRNEK KREDİ HESAPLAMA TABLOSU

HALKBANK, internet sitesi üzerinden örnek kredi hesaplamalarını paylaştı. Bu hesaplamalarda 100.000 TL tutarındaki ikinci el ve sıfır kilometre araçlar için taşıt kredisi imkanı değerlendirilmiştir. Bu kredi için 48 ay vade imkanı sunulmaktadır. Aylık ödeme tutarı ise 4.328 TL olarak belirlenmiştir.

Aylık faiz oranı ise %2,69 olarak hesaplanmaktadır.

Bu tür kampanyalardan haberdar olmak için Ulak News haber sitemizi takip etmeye devam edin.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.