EkonomiGenelTürkiye

Yenilenen faiz oranlarıyla, İş Bankası’nın taşıt ihtiyaç ve konut kredileri daha avantajlı!

İş Bankası, Taşıt İhtiyaç ve Konut Kredisi Faiz Oranlarını Güncelledi – Kredi faiz oranlarındaki artış devam ederken, İş Bankası da faiz oranlarını güncelleyen bankalar arasında yer aldı.

İhtiyaç, taşıt ve konut kredisi faiz oranlarını güncellemeye giden banka, yeni kredi paketi başvuruları için belirlediği rakamları açıkladı. Ne yazık ki faiz oranları yükseldiği için vatandaşların ödeyeceği miktar da artmış oldu.

İş Bankası İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı Yüzde Kaç?

Nakit para ihtiyacı olan müşterilere yönelik olarak İş Bankası, ihtiyaç kredisi paketinde uygulayacağı faiz oranını duyurdu. Yapılan açıklamada ihtiyaç kredisi faiz oranının yüzde 2,45 olduğu belirtildi.

Bu oranla hesaplanan 10.000 TL tutarındaki kredi için 36 aylık taksit tutarı 470,77 TL olacak. İhtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 2,45 üzerinden hesaplanacaktır.

İş Bankası Araç Kredisi Faiz Oranı Yüzde Kaç?

Taşıt kredisi çekmek isteyen kişilere yönelik olarak İş Bankası, araç kredisi faiz oranını yüzde 3,99 olarak belirledi. Kredi kullanmak isteyenler için ise vade süresi en fazla 48 ay olarak belirlendi.

100.000 TL tutarındaki araç kredisi için 48 aylık taksit tutarı 5.689 TL olacaktır.

İş Bankası Konut Kredisi Faiz Oranı Yüzde Kaç, 1 Milyon TL Kredinin Aylık Taksit Tutarı Ödemesi Ne Kadar Olur?

İş Bankası konut kredisi faiz oranı yüzde 2,85 olarak revize edilmiş olup, 120 aylık vadeli konut kredisi kullanan kişilerin aylık taksit ödemesi 29.512 TL olarak gerçekleşecektir. Kredinin toplam geri ödeme tutarı ise 3.541.000 TL olacaktır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.