EkonomiGenelTürkiye

Ağustos’ta Banka Kredisi Faiz Oranları Güncellendi! En Uygun Kredi Hangi Bankada?

BANKALARIN GÜNCEL İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI! EN UYGUN KREDİ HANGİ BANKADA?

Ağustos ayının gelmesiyle birlikte, bankaların ihtiyaç taşıt ve konut kredisi faiz oranlarında beklenen güncelleme gerçekleştirildi. Özel bankalar ve kamu bankaları tarafından yapılan bu güncellemede, ne yazık ki faiz oranları beklenen indirim yerine artış gösterdi. Özellikle ihtiyaç kredisi faiz oranlarındaki yükseliş dikkat çekti.

Ay sonunu getirmekte zorlanan kişilerin tercih ettiği ihtiyaç kredisi paketlerinde, maalesef faiz oranlarında artış yaşandı. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler için, yeni oranlarda görülen yükseliş dikkat çekici oldu.

Güncelleme sonrasında, en uygun ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1.79 olarak revize edildi ve Türkiye Finans en uygun finansman desteği veren banka oldu. 36 ay vadeli 20 bin TL ihtiyaç kredisi paketinde, aylık ödeme bu bankada 843 TL olarak gerçekleşirken, aynı miktarı ING üzerinden çeken kişilerin aylık ödemesi ise 1.004 TL olarak gerçekleşecek.

EN UYGUN ARAÇ KREDİSİ HANGİ BANKADA, TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Bankaların taşıt kredisi faiz oranlarında yaşanan dalgalanma hızlı bir şekilde devam etmektedir ve ne yazık ki hem sıfır hem de 2. el taşıt kredisi oranları artmıştır. En uygun araç kredisi veren banka, yüzde 2,54 oranıyla ilan edilmiş olup, Halkbank bu oranla en uygun kredi veren banka unvanını kazanmıştır. 48 ay vadeli 100.000 TL taşıt kredisi paketinde, aylık ödeme bu oran üzerinden 4.181 TL olarak gerçekleşecektir.

SARI PANJUR KONUT KREDİSİ HANGİ BANKADA?

Vakıfbank, konut kredisi paketi için aylık yüzde 2,19 faiz oranıyla kredi vermekte olup, sıfır ev alan kişilere yönelik olarak yüzde 0,99 faiz oranıyla destek kredisi başvurularını da almaktadır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.