EkonomiGenelTürkiye

Benzin ve Motorine Zam Geliyor! 44 TL’yi Geçecek

Akaryakıt Fiyatlarındaki Zam Uyarısı: Benzin ve Motorin 44 TL Olacak

Ünlü ekonomist Necmettin Batırel, tahmin ve yorumlarıyla tanınmaktadır. Batırel, bu sefer de aracı olanlara kötü haberi duyurdu. Benzin ve motorine zam geleceğini söyleyen Batırel, fiyatların 44 TL’ye kadar çıkacağını tahmin etti.

Akaryakıtta Sübvansiyonların Kaldırılması

Necmettin Batırel, akaryakıt konusunda dikkat çeken bir uyarı yapmıştır. Aracı olan vatandaşları endişelendiren bu tahminde Batırel, şu ifadelere yer verdi: “Akaryakıtta sübvansiyonlar kaldırıldı, benzin ve motorin litresi Avrupa standartlarına 1.5 euroya (44 TL’ye) yükselecek.” dedi.

Ekonomist Necmettin Batırel’in Tahmini

Ünlü ekonomist Necmettin Batırel, kamuoyunda “Şakkadanak Necmettin” olarak bilinmektedir. Son zamanlarda yaşanan döviz hareketliliği ve brent petrol fiyatındaki yükseliş, üzerine bir de KDV ve ÖTV artışlarının eklenmesiyle zamlar kaçınılmaz hale gelmiştir.

Akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam yapıldı. Aracı olan vatandaşlar bu durumdan şikayetçi olurken, zam haberlerinin devam edeceği konuşuluyor. Ekonomist Necmettin Batırel ise akaryakıt fiyatlarının bu zamlardan sonra 44 TL’ye kadar yükseleceğini tahmin etti.

Batırel, sosyal medya hesabından yaptığı tahmine göre akaryakıt fiyatlarına daha büyük bir zam geleceğini belirtti. Ayrıca, hesabında şu ifadelere yer verdi: “Akaryakıtta sübvansiyonlar kaldırıldı, benzin ve motorin litresi Avrupa standartlarına 1.5 euroya (44 TL’ye) yükselecek.”

Necmettin Batırel, son zamanlarda yaşanan enflasyon, döviz kurundaki değişimler, KDV ve ÖTV zammı ile brent petroldeki artış nedeniyle bu zamlara bir yenisinin daha ekleneceğini söyledi. Yaptığı paylaşımda benzin ve motorin litresinin Avrupa standartlarına 1.5 euroya kadar yükseleceğini ifade etti. Bu da 44 TL’ye tekabül ediyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.