EkonomiGenelTürkiye

Emekli maaşlarına ek bir ödeme daha yapıldı: Tam 8.500 TL!

**ING Bank, Emekli Maaşınızı Taşıyarak Ek Ödül Kazanma Fırsatı Sunuyor!**

**Promosyon tutarları maaş tutarınıza göre belirleniyor!**

**Mevcut ve yeni emekli müşteriler kampanyadan yararlanabilir!**

**Kampanya detayları ve başvuru işlemleri!**

ING Bank, SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli müşterilerine özel bir kampanya düzenliyor. Emekli müşteriler, maaşlarını ING Bank’a taşıyarak ek nakit promosyon kazanma fırsatı elde ediyor. Kampanya kapsamında, 3 yıl boyunca ING Bank’tan emekli maaşı almayı taahhüt eden müşterilere, maaş tutarına göre ek koşulsuz 8.500 TL’ye varan nakit promosyon verileceği açıklandı.

ING Bank’ın düzenlediği kampanya kapsamında emekli müşterilere ödenecek nakit promosyon tutarları, aylık maaş gelirine göre değişiyor. Promosyondan faydalanmak için herhangi bir ürün koşulu bulunmazken, maaş tutarınıza göre promosyon tutarları şu şekilde belirlendi:

– Aylık net gelir 3.500 TL’ye kadar olan emekli müşterilere 5.100 TL nakit promosyon
– Aylık net geliri 3.500 TL – 7.500 TL arasında olan emekli müşterilere 5.950 TL nakit promosyon
– Aylık net geliri 7.500 TL – 10.000 TL arasında olan emekli müşterilere 7.650 TL nakit promosyon
– Aylık net geliri 10.000 TL ve üzeri olan emekli müşterilere ise tam 8.500 TL nakit promosyon ödemesi yapılacak.

Kampanya, mevcut ve yeni emekli müşterileri kapsıyor. Emekli maaşını 3 yıl boyunca ING Bank’tan alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan müşteriler kampanyadan yararlanabiliyor. Promosyon taahhütnamesi imzalandıktan sonra ek bir koşul olmadan promosyon ödemesi yapılacak.

Nakit promosyon başvuru işlemleri, ING Telefon Bankacılığı ve ING Şubeleri aracılığıyla gerçekleştirilebilir. Birden fazla emekli maaşı alan müşteriler için promosyon tutarı, maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır.

Promosyon ödemesi 3 yıl için peşin olarak yapılır ve 3 yıllık taahhüt süresi, nakit promosyonun hesaba yatırıldığı tarihten itibaren başlar. 3 yıl içerisinde gelir/aylık artışı olması halinde ilave promosyon ödemesi yapılmaz. Taahhüde aykırılık durumunda ödenen promosyon bedeli, kıstelyevm usulüne göre geri alınır.

ING Bank, belirtilen hizmetleri sonlandırma ya da koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanya tarihleri 13 Mart 2023 – 31 Temmuz 2023 arasında geçerlidir.

Emeklilere özel bu fırsatı kaçırmamak için ING Bank şubelerine ya da ING Telefon Bankacılığı’na başvurabilirsiniz. Daha fazla bilgi için “https://www.ing.com.tr/tr/sizin-icin/odemeler/emekli-maas-odemeleri” adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.