EkonomiGenelTürkiye

İBB 40 Daimi Kamu Personeli Alımı İŞKUR İlanı

Belediye Kamu Personel Alımı İlan Duyurusu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 2 farklı unvanda toplamda 40 kişi personel alımı yapacağını belirtti. Kamu personel başvuruları başlamış durumda.

Personel Alımı için Adaylardan Aranan Kriterler Nelerdir?

20 Kadro Bilişim Sistemleri Personel Alımı Başvuru Şartları: Grup çalışmasına yatkın olmak, prensipli, görevinde dikkatli, detayları atlamayan, sürecin yanında sonuca da önem veren, sözlü ve yazılı iletişimi yüksek, öğrenmeye ve kendini geliştirmeye açık olmak, Microsoft Office bilgisine deneyim sahibi olmak, Windows işletim sistemi bilgisine yüksek düzeyde hakim olmak, ikili iletişimde etkili olmak gibi nitelikler aranmaktadır.

20 Bilişim Sistemleri Mühendis Alımı: Yazılım dillerinden en az birini yüksek düzeyde biliyor olmak, herhangi bir üniversitenin Bilgisayar, Yazılım ve Bilişim Sistemleri mühendisliği diplomasına sahip olmak, donanım sistemleri konusunda deneyime sahip olmak, esnek ve vardiyalı çalışma saatlerine uyumlu olmak, kablolama ve kablosuz ağlar alanında proje yürütebilecek yetkinlikte olmak, yüksek seviyede İngilizce diline hakim olmak, IOS Objective-C Swift/Android Java, Kotlin ile yerel kodlama yapabilme gibi nitelikler aranmaktadır.

Her Kadro İçin Ortak Aranan Başvuru Kriterleri Nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

Kamusal haklara sahip olmak,

Görevini yapmasını engelleyebilecek herhangi bir sağlık sorunu taşımamak,

Erkek adayların askerlik görevini tamamlamış olması,

Arşiv soruşturması ve güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanmış olması gibi nitelikler aranmaktadır.

Memur Alımı Başvuruları Nasıl ve Ne Zaman Gerçekleşecektir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak kamu personel alımı başvuruları 1 Ağustos 2023 tarihinde başlayacak ve 3 Ağustos 2023 tarihinde sona erecektir. Başvurular, https://kariyer.ibb.istanbul/ adresine yapılmaktadır. Eksik veya yanlış belge ile yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır. İstanbul iş ilanları.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.