EkonomiGenelTürkiye

Üniversite Hastanesi İçin 130 Sağlık Personeli ve İşçi Alımı

ÜNİVERSİTE HASTANESİ KAMU PERSONELİ ALIMI AÇIKLAMASI

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kamu Hastanesi, yeni personel alımlarıyla ilgili kadroları ve unvanları aşağıda belirtilen şekilde duyurmuştur: Eczacı (3 kişi), Diyetisyen (2 kişi), Fizyoterapist (2 kişi), Ebe (7 kişi), Hemşire (45 kişi), Sağlık Teknikeri (29 kişi), Laborant (2 kişi), Diğer Sağlık Personeli (2 kişi) ve Temizlik Görevlisi (34 kişi). Başvuruda bulunmak isteyen adayların, başvuracakları meslek grubunda ilgili öğrenim şartlarını sağlaması gerekmektedir.

SAĞLIK PERSONELİ ALIMINA MÜRACAAT ŞARTLARI NELERDİR?

Müracaatlar için minimum lise veya dengi mezunu adaylar kabul edilecektir. Ayrıca, lisans ve lisans mezunları için uygun kadrolara da yer verilmiştir. Başvuruda bulunacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup, kamu haklarından mahrum olmamaları gerekmektedir.

Erkek adayların askerlik hizmetiyle ilişiğinin bulunmaması, akıl veya fiziki sağlık sorunlarının olmaması, arşiv ve güvenlik soruşturması sonuçlarının olumlu olması gibi şartlar da aranan kriterler arasındadır.

KPSS ŞARTI VAR

Adayların 2023 KPSS sınavına girmiş olmaları gerekmektedir. Lisans mezunları için pop 3, lise mezunları için p 94 ve ön lisans mezunları için p 3 olmak üzere belirli bir puan alınması şarttır. Taban puan hakkında resmi bir açıklama yapılmamıştır.

İŞÇİ ALIMI İLANI MÜRACAATLARI NASIL VE NE ZAMAN YAPILACAK?

Başvurular 27 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla başlamış olup, son başvuru tarihi 10 Ağustos 2023 olarak belirlenmiştir. Başvurmak isteyen adaylar, üniversitenin resmi internet sitesinden temin edilecek olan iş talep formunu bilgisayar ortamında doldurarak müracaatlarını Üniversite Personel Daire Başkanlığı’na bizzat yapmalıdır.

Posta yoluyla yapılacak başvurular değerlendirme sürecine alınmayacaktır. Güncel Van iş ilanlarını takip etmek için bizi izlemeye devam edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.