EkonomiGenelTürkiye

Yeni karar: Peugeot SUV 2008 fiyat listesinden çıkarıldı!

PEUGEOT SUV 2008 FİYAT LİSTESİNDEN NEDEN ÇIKARILDI?

Peugeot SUV 2008 otomobilini satın almak isteyen müşteriler, Peugeot resmi bayilerinden olumsuz yanıt almaya başladılar. Ancak, bu durumun sebebi hakkında müşterilere tatmin edici bir açıklama yapılmadı. Otomobil gazetecisi Emre Özpeynirci, sosyal medya hesabından paylaştığı bir mesajda Peugeot SUV 2008’in fiyat listesinden çıkarılma nedenini duyurdu.

Emre Özpeynirci, Peugeot firmasının Peugeot SUV 2008 için verdiği kararın nedenini açıkladı: “Peugeot 2008 Ağustos ayında satılmayacak. Bu konuda pek çok soru almaktayım. Peugeot SUV 2008, firma tarafından fiyat listesinden çıkarıldı. Çünkü Eylül ayında makyajlı yeni Peugeot SUV 2008 Türkiye’de satışa sunulacak. Bu yüzden Ağustos ayında Peugeot SUV 2008 satışı gerçekleştirilmeyecek.”

PEUGEOT SUV 2008’İN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Peugeot SUV 2008, oldukça talep gören bir araçtır ve Eylül ayında makyajlı versiyonuyla Türkiye’de satışa sunulacaktır. Bu geniş otomobil, çok boyutlu bir tasarıma sahiptir. Ayrıca, elektronik kontrollü tam otomatik şanzıman ve vites kulakçıklarıyla donatılmıştır. Benzinli ve dizel seçenekleri bulunan araç, ileri sürüş deneyimi sunmaktadır. Ayrıca, bu modelin yüzde 100 elektrikli motora sahip bir versiyonu da bulunmaktadır. Eylül’deki makyaj çalışmasıyla nelerin değişeceği ise henüz merak konusudur.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.