EkonomiGenelTürkiye

PTT ve 3 banka emekli promosyonları yükseldi! Ödeme 10.000 TL oldu.

Emeklilere Promosyon Müjdesi: Bankalar Yeni Ücretler Açıkladı

Emekliler için sevindirici haberler birbirini izliyor. Maaşlara yapılan zamın ardından şimdi de promosyon zammı geliyor. 16 milyon emekliyi ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı ve PTT, Vakıf, Ziraat ve HalkBank yeni promosyon rakamlarını duyurdu. Bu haber emeklilerin yüzünü güldüreceğe benziyor. Yeni rakamlar oldukça heyecan verici ve milyonlarca emekliye yüzde 25 zamlı maaşa ek ödeme fırsatı sunulacak. Peki, yeni promosyon ücretleri ne kadar olacak? SSK, Bağ-Kur, memur emeklisi ve EYT emeklisi kaç TL maaş promosyonu alacak?

Emekli maaş zammından sonra bankaların emekliye yönelik promosyon ücretlerinde de yeni kampanyalar devam ediyor. Bugün de sürpriz bir güncelleme duyurusu geldi ve PTT, Vakıf, Ziraat ve HalkBank tarafından 16 milyon emekliye müjdeli haber verildi. Kamu bankaları bu kez, promosyon yarışında öne geçti. Promosyon ücretleri o kadar yükseldi ki emekliler hemen birini seçmek isteyecek. Üstelik PTT’den de promosyon teklifi var. İşte emekliye yönelik son dakika gelişmeleri ve yeni promosyon ücretleri…

Kamu Bankalarından Emekliye Büyük Promosyon

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıf Bankası ve PTT gibi devlet bankaları, özel bankaların promosyon miktarlarını aşan bir cevap olarak, ağustos ayında emekli maaşı promosyonlarını güncelledi. Yapılan güncelleme şu şekildedir:

– 3.500 TL’ye kadar maaş alan emeklilere: 3.000 TL promosyon ödemesi
– 3.501 TL ile 7.500 TL arası maaş alan emeklilere: 3.500 TL promosyon ödemesi
– 7.501 TL ile 10.000 TL arası maaş alan emeklilere: 4.500 TL promosyon ödemesi
– 10.000 TL ve üzeri maaş alan emeklilere: 5.000 TL promosyon ödemesi

Emekliler, bu promosyon ödemelerinden faydalanabilmek için maaşlarını 3 yıl süresince aynı bankada tutma taahhüdü vermek zorundadır. Taahhüt aynı gün içinde bankaya bildirildiği takdirde, promosyon ödemesi gerçekleştirilmektedir. Ayrıca, emekli maaşı taşıma işlemleri kamu bankalarının şubeleri veya mobil bankacılık uygulamaları aracılığıyla gerçekleştirilebilir ve promosyon ödemeleri de aynı gün içerisinde emeklinin hesabına aktarılır.

Emekliye Özel Düşük Faizli Kredi

PTT, Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıf Bankası, emekliye promosyon ücretleri yanında özel teklifler de sunuyor. Nakit ihtiyacı olan emekliler için kredi kampanyaları düzenleyen kamu bankaları, maaşını taşıyan ve promosyon alan emekliye düşük faizli kredi desteği sağlıyor. 50.000 TL’ye kadar düşük faizli kredi fırsatı sunan bu kampanyalardan yararlanmak için detaylı bilgi için bankaların şubeleri veya internet siteleri ziyaret edilebilir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.