EkonomiGenelTürkiye

TOKİ’den Orta Gelir Grubu İçin Yeni Kampanya: 4.038 TL Taksitle 180 Ay Vadeli Hemen Teslim Konutlar!

TOKİ’den Yeni Orta Gelir Grubu Konut Kampanyası! 4.038 TL Taksitle 180 Ay Vadeli Hemen Teslim Sınırlı Sayıda Konut Satışta

TOKİ, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından satışa sunulan konutlar için beklenen yeni duyuruyu yaptı. Yükselen satılık ve kiralık konut fiyatları sonrasında dar gelirli gruptan sonra orta gelir grubu için de ev sahibi olmak hayal haline gelirken, TOKİ bu noktada vatandaşların umudu oldu. 180 aya kadar vadeli konut kredisi desteğiyle vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, günümüzde kira öder gibi değil, kiradan bile ucuz taksitlerle satışlarını sürdürüyor. İşte yeni proje duyurusu ve satış şartları…

TOKİ Orta Gelir Grubu Konut Projesi İçin Başvuru Şartları Neler?

TOKİ tarafından yayımlanan “ANKARA MAMAK KUSUNLAR 2. ETAP 1472 KONUT, TİC. MER. ALT GELİR GRUBU TOPLU KONUT UYGULAMASI SATIŞ DUYURUSU/ÖN BİLGİLENDİRME FORMU” kapsamında Ankara’da yeni alt ve orta gelir grubu konut satışı yapılacağı duyuruldu. Projede yer alan 1+1 konutlardan 9 adet, 2+1 konutlardan ise 10 adet için başvuru tarihi 14 – 18 Ağustos 2023 olarak belirlendi.

Projeye başvurular Ziraat Bankası Ankara şubeleriyle ve e-Devlet üzerinden yapılabilecek. Projede yer alan konutlar için teslim tarihi bölümünde ise “Konutlar teslimli satılacaktır. Satış bedelleri KDV hariç bedeller olup, 3065 sayılı yasa kapsamında geçerli KDV oranı üzerinden Katma Değer Vergisi tutarı konutun teslimi öncesinde peşin tahsil edilecek, ayrıca vade sonuna kadar altı aylık artış dönemlerinin başında borç bakiyesine uygulanan artış tutarı üzerinden KDV tahsil edilecektir.” şeklinde açıklamada bulunuldu ve konutların hemen teslimli olarak satılacağı belirtildi.

Konya, İzmir ve Erzurum’dan sonra sıra Muğla’ya geldi! Korkutan deprem fırtınası uyarısıyla kırmızı alarm verilen iller

Ekonomist Batırel, benzin ve motorine artış bekliyor! O tarihte fiyatlar 44 TL’ye yükselecek

Ekonomist İslam Memiş, konut alacak olan vatandaşları uyardı! Konut almak için doğru zaman mı?

Yayımlanan satış duyurusu vatandaşlar arasında büyük memnuniyet yaratırken, başvuru sahipleri arasında kura çekimi yapılacak ve hak sahipleri belirlenecektir. TOKİ GOV TR üzerinden ilanlar yayımlanmaya devam ederken, yeni satış duyurularından haberdar olmak için ulak.news sitemizin bildirimlerini açmanız yeterli olacaktır. TOKİ, illere göre yeni ilanlarını peyderpey yayımlamaya devam edecektir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.