EkonomiGenelTürkiye

Uygun Fiyatlarla Dev İndirim: Ayçiçek Yağında Kaçmaz Fırsat! En Ucuz 5 LT Yağ Sadece 44.50 TL

AYÇİÇEK YAĞINDA İNDİRİM FIRSATI: En Ucuz 5 LT Yağ Fiyatı 44.50 TL!

Ayçiçek yağı fiyatlarının düşmesiyle birlikte, Türkiye’nin Rusya ile Ukrayna arasındaki savaştan etkilenen bazı alanlarda kriz yaşadığı dönemde, akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşları olumsuz etkilemişti. Ek olarak, akaryakıt tankerlerinin limanlarda bekletilmesi sebebiyle ayçiçek yağı stoklarıyla ilgili sorunlar yaşanacağı iddiaları da vatandaşların mağdur olmasına yol açmıştı. Bu iddialar üzerine vatandaşlar marketlere akın etmiş, ayçiçek rafları adeta yağmalanmış ve stoklar kısa sürede tükenerek ayçiçek yağı fiyatları rekor seviyelere ulaşmıştı.

ATIK YAĞ TOPALAMA KAMPANYASI BAŞLADI!

Ancak zaman içinde alınan önlemler ve yaşanan gelişmeler, ayçiçek yağı fiyatlarının düşmesine yol açtı. Bu süreçte Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından atık yağ toplama kampanyası başlatıldı. Atık yağlar doğaya büyük zararlar verdiği ve içme suyunu kirlettiği için Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bu durumu engellemek amacıyla bir açıklama yapıldı.

Yapılan açıklama ile ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen ve çevreyi korumak isteyen bireyler için atık yağ alım ücreti artırıldı. Önceden 10 TL karşılığında toplanan atık yağlar, yapılan güncellemeyle birlikte 95 TL karşılığında toplanmaya devam edecek.

Bu kampanya hakkında yapılan açıklamada, “5 litre kızartmalık yağa 150 TL ödediğinizde, bu atık yağı 95 TL karşılığında geri alıyoruz” ifadesine yer verilerek yeni fiyatın 95 TL olduğu belirtilmiştir.

EN UCUZ AYÇİÇEK YAĞI HANGİ MARKETTE, 5 LT AYÇİÇEK YAĞI KAÇ TL?

Muratpaşa Belediyesi’nin nitelikli evsel atıkların geri dönüşümünü sağlayan Çevreci Komşu Kart projesinde, bitkisel atık yağ alım fiyatları yükseltilmiştir. 5 lt atık yağ vererek 95 TL ödül kazanan bir vatandaş, bu sayede 5 litre Carrefour ayçiçek yağı için 139,50 TL yerine sadece 40,50 TL ödeyecektir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.