EkonomiGenelTürkiye

Emeklilere 3 Bin TL Ödeme ve Halkbank’tan Jest Şartları

HALKBANK’TAN YENİ EMEKLİLER İÇİN KAZANDIRAN KAMPANYA

Halkbank, emekli vatandaşlar için internet sitesi üzerinden yeni bir kampanya duyurdu. 1 Nisan 2023 tarihinden itibaren ilk emekli maaşını Halkbank’tan alan vatandaşlar, bu kampanyadan 31 Aralık tarihine kadar yararlanabilecekler. Söz konusu kampanya hakkında detaylar nelerdir ve katılım şartları nelerdir?

Kampanyanın Detayları

Kampanyadan, 1 Nisan 2023 tarihinden itibaren ilk emekli maaşını Halkbank’tan alan veya alacak olan müşteriler ile maaşını bankaya taşıyacak olan emekli müşteriler yararlanabilirler. Kampanya kapsamında emekli müşterilere Paraf veya Parafly bireysel kredi kartlarıyla 1 Temmuz – 31 Aralık 2023 tarihleri arasında yapacakları aylık 5.000 TL ve üzeri alışverişlerinde toplamda 3.000 TL ParafPara hediyesi verilecektir.

Bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kampanyadan kazanabileceği toplam ParafPara tutarı ise en fazla 3.000 TL olacaktır. Ayrıca, ilk emekli maaşını Halkbank’tan alan veya maaşını bankaya taşıyacak olan emekli müşteriler kampanyadan yararlanabileceklerdir.

Kampanyaya Nasıl Katılım Sağlanır?

Kampanyaya katılmak için Paraf Mobil Uygulaması’nın size özel alanından veya “KATIL” yazıp 3404’e SMS göndermeniz gerekmektedir. Katılım SMS’i, bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Ayrıca, katılım için gönderilen SMS ücretsizdir. Kampanyaya katılım için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden gönderilmesi gerekmektedir.

Kampanyadan kazanılacak ParafParaların Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında son kullanım tarihi 15 Kasım 2023 saat 22.00 olarak belirlenmiştir. Kullanılmayan ParafParalar ise 16 Kasım 2023 tarihinde geri alınacaktır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.