EkonomiGenelTürkiye

Emeklilere Özel: Hemen 9000 TL Erken Yılbaşı Ödemesi! Cebinize Anında İşlesin!

Emeklilere Özel QNB Finansbank Promosyon Kampanyası

QNB Finansbank, resmi web sitesi üzerinden Ağustos ayında da emeklilere yönelik özel kampanyalar hakkında bilgilendirme metinleri yayınlamaktadır. Bu kampanyalar kapsamında, emekli maaşını üç yıl süresince aynı bankadan çekeceğine dair taahhütte bulunan kişilere nakit promosyonlar sunulmaktadır. Bunun yanı sıra, çeşitli ödül ve fırsatlar da emeklilere sunulmaktadır. Temmuz ayında emekli maaşlarındaki artışın netleşmesi ve zamlı maaşların hesaplara yatırılmasıyla birlikte, emekliler güncel promosyon kampanyaları hakkında araştırmalarını başlatmışlardır.

QNB Finansbank’ın emekli promosyonu kampanyası hakkındaki açıklamasına göre, emekli maaşını üç yıl süresince QNB Finansbank’tan çekeceğine dair taahhüt veren emeklilere, aşağıdaki promosyon ödemeleri yapılacaktır:

– Ortalama Aylık Maaş Tutarı 0-3.499 TL arasında olanlar için 4.800 TL promosyon
– Ortalama Aylık Maaş Tutarı 3.500-7.499 TL arasında olanlar için 5.600 TL promosyon
– Ortalama Aylık Maaş Tutarı 7.500-9.999 TL arasında olanlar için 7.200 TL promosyon
– Ortalama Aylık Maaş Tutarı 10.000 TL ve üzeri olanlar için 8.000 TL promosyon

QNB Finansbank’ın yeni emekli promosyonu kampanyası, emekli maaşına bağlı olarak değişen promosyon ödemeleri ve ekstra ödüller sunmaktadır. Promosyon ödemeleri, 4.800 TL’den başlayıp 8.000 TL’ye kadar çıkmaktadır. Ayrıca, QNB Finansbank’ın bildirisine göre, QNB Finansbank’tan emekli maaşı alan CardFinans Emekli kredi kartı sahipleri, market ve eczane harcamalarında yılda 1.200 TL’ye kadar indirimlerden yararlanabilecekler. Daha fazla bilgi almak isteyen kişiler, QNB Finansbank’ın resmi web sitesini ziyaret edebilirler.

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri, QNB Finansbank’ın resmi işlem kanalları üzerinden başvurularını gerçekleştirerek bu promosyon kampanyasından yararlanabilirler. Maaş taşıma ve promosyon başvurusu yapmak isteyen emekliler, bu kanalları kullanarak işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilirler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.