EkonomiGenelTürkiye

Ağustos Ayında Ödenecek! Başvurun ve 4200 TL Devlet Desteği Alın!

**E-DEVLET ÜZERİNDEN YAPILAN BAŞVURULAR İÇİN 4200 TL SOSYAL YARDIM**

Aile Bakanlığı, yeni sosyal yardım ödemeleriyle ilgili bilgilendirme yaptı ve bu konuda son dakika açıklaması geldi. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal medya hesabından yardıma ihtiyaç duyan haneler için yapılacak ödemeleri duyurdu. Ağustos ayından itibaren yapılan başvurular için 4200 TL ödeme yapılacak. Devlet desteğinden faydalanmak isteyenler, başvurularını e-devlet veya Aile Bakanlığı’na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla yapabilirler. TC kimlik numaranızı kullanarak destek almak için başvurunuzu hemen yapmalısınız.

**E-DEVLET’TEN BAŞVURU YAPANA 4200 TL SOSYAL YARDIM**

Aile Bakanlığı, Temmuz ayında yapılan sosyal yardım zammının ardından yeni başvuru ekranını açtı. Başvuru yapan vatandaşlara, bakanlık tarafından sosyal yardım ödemesi sağlanacak. Sosyal yardım ve destek almak isteyenler, T.C. kimlik numaralarıyla e-devlet üzerinden başvuru yapabilirler. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile sosyal yardım ve destek ödemelerine zam geldiğini duyurdu. Engelli maaşı, evde bakım maaşı, yaşlılık aylığı ve diğer sosyal yardım ödemeleri bu ay zamlı olarak hesaplara geçecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı üzerinden başvuru yapanlar, ödemelerini Ziraat Bankası hesaplarından veya PTT’den alabilecekler. Aile Bakanlığı son dakika sosyal yardım fırsatları ve detaylarını sizler için haberimizde bulabilirsiniz.

**E-DEVLET’TEN BAŞVURU YAPANA 4200 TL SOSYAL YARDIM**

Aile Bakanlığı, milyonlarca haneye güzel bir haber vererek son dakika açıklaması yaptı. Temmuz ayından itibaren sosyal yardım ödemelerine zam geldi. Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, yardım almak isteyen vatandaşlar için yeni yardım miktarlarını bildirdi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, sosyal yardım ödemelerine memur maaş katsayısına göre %17,55 oranında artış yapıldı.

**PTT’DEN T.C. KİMLİK NUMARASI İLE ÖDEME**

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan tüm sosyal yardım ödemeleri, PTT veya Ziraat Bankası aracılığıyla yapılmaktadır. TC kimlik numaranızı kullanarak ödeme almak isteyen hak sahipleri, e-devlet veya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları’ndan başvuru işlemlerini gerçekleştirerek sosyal yardım ödemesi almaya hak kazanabilirler. TC kimlik numaranız ve şifrenizle e-devlet girişi yaparak istenilen başvuru formunu doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurarak onay bekleyebilirsiniz. Başvuru sorgulama işlemlerini de yine e-devlet üzerinden yapabilirsiniz. Başvurusu onaylanan vatandaşlara ödemeler en geç 15 Ağustos’ta yapılacaktır.

Ağustos Ayında Ödenecek! Başvurun ve 4200 TL Devlet Desteği Alın!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.