EkonomiGenelTürkiye

Emekli maaşları için tarihi açıklama yapıldı: Başkan Erdoğan’dan seyyanen zam müjdesi!

Başkan Erdoğan, Emekliye Seyyanen Zam için Ekim Ayında Tarih Verdi!

Emekliye Seyyanen Zam 2023 Ne Zaman Gelecek?

Emekli vatandaşlar, son günlerde tek bir sorunun yanıtını araştırıyor: Emekliye zam gelecek mi? Emekliye ek zam var mı? Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan bomba gibi ek zam açıklamaları geldi. Emeklilere seyyanen zam ne zaman yapılacak? Bu zam resmi gazetede yayınlandı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere ekranı için tarih verdi ve emekliler Ekim ayında sevinçten havalara uçacak.

Emekliye Seyyanen Zam 2023 Ne Zaman Gelecek?

Emekli maaşlarına yapılan %25’lik zam oranı, hala tepkiler almaya devam ediyor. Memurlara yapılan 8.077 liralık seyyanen zam ise gündemin bir parçası olmaya devam ediyor. Emekli vatandaşlar, kendi maaşlarına yapılan zam oranının düşük kalması nedeniyle şikayetçi ve ek zam beklentisi içindeler. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklileri memnun edecek açıklamalar yaptı ve emekliye ekranı için tarih verdi. Herkes gözünü bu tarihe çevirdi. Emekliye seyyanen zam ne zaman gerçekleşecek? Bu zam ne kadar olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika emekli zammı açıklaması ve detaylar haberimizde…

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ek Zam İçin Tarih Verdi

Emekliye seyyanen zam konusunda gözler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çevrilmiş durumda. Dün yapılan kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, birçok vatandaşa müjdeli haberleri peş peşe verdi. Emekliye seyyanen zam konusunda da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ekim ayını işaret etti. Bu da demek oluyor ki, emekli maaşları Ekim ayında değişebilir. En düşük emekli maaşı olan 7500 TL’nin de düzenlemeden payını alması bekleniyor.

Ekim ayında emekli maaşlarına yapılacak ek zam için TBMM’nin açılması gerekmektedir. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hazırlanacak zam teklifi TBMM’ye sunulacak ve meclis genel kurulunda yapılacak oylama sonucunda kabul edilmesi halinde Cumhurbaşkanı imzası ile resmi gazetede yayınlanarak yasalaşacak. Dolayısıyla, meclis açılmadan emekli maaşlarına zam yapılması mümkün görünmemektedir.

Emekli maaşları için tarihi açıklama yapıldı: Başkan Erdoğan'dan seyyanen zam müjdesi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.