EkonomiGenelTürkiye

Emekliler İçin Özel Fırsat: Halkbank 70 Bin TL İhtiyaç Kredisi Hemen Başvur!

Emekliler İçin Avantajlı İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Halkbank, Türkiye’deki emekliler için özel ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Bu kampanya sayesinde emeklilere uygun maliyetli finansman desteği sağlanmaktadır. Ayrıca emekliler, bu ihtiyaç kredisini kullanırken ek ödeme seçeneklerinden de faydalanabilirler.

Emeklilerin İhtiyaç Kredisinde Faiz Oranları Düşük!

Halkbank, hızlı kredi kampanyası kapsamında aylık yüzde 2,89 faiz oranıyla, ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında ise aylık yüzde 2,75 faiz oranıyla kredi imkanı sunmaktadır. Özel ihtiyaç kredisi kampanyasıyla emeklilere aylık yüzde 2,69 faiz oranıyla kredi imkanı sunulmaktadır. Bu kredi imkanını kullanarak emekli müşteriler, ihtiyaç kredisi çekerken bir miktar tasarruf sağlayabilirler.

Vade Süreleri İçin Değişiklik Yapılmıyor

Emekli müşteriler, kredi çekmeleri durumunda uygulanacak olan vade sürelerinde herhangi bir değişiklik olmadığını gözlemleyebilirler. Maksimum vade süresi, Halkbank’ın belirleme yetkisinde olmayan bir konudur. Bu vade süresini belirleyen kurum, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’dur (BDDK) ve tüm bankalar bu kurala uymak zorundadır. 50.000 TL’ye kadar olan ihtiyaç kredilerinde 36 aya kadar vade uygulanabilirken, 50.000 TL üzeri ihtiyaç kredilerinde en fazla 24 ay vade uygulanabilmektedir.

Öte yandan emekli müşteriler, maaşlarını Halkbank’a taşıyarak bu kredi kampanyasından yararlanabilirler. Bu durumda, emekli müşterilere 5.000 TL’ye kadar emekli maaş promosyonu ödemesi yapılabilir.

70.000 TL İhtiyaç Kredisi için Maliyet Hesaplama!

Halkbank’tan ihtiyaç kredisi kullanacak olan emekli müşteriler, aylık yüzde 2,69 faiz oranıyla kredi maliyetlerini hesaplayabilirler. Örneğin, 24 ay vadeli 70.000 TL ihtiyaç kredisi kullanılması durumunda, müşteriler 4.357 TL kredi taksiti ödemektedirler. Bu kredi toplamda 104.585 TL’ye mal olmaktadır.

Emekliler İçin Özel Fırsat: Halkbank 70 Bin TL İhtiyaç Kredisi Hemen Başvur!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.