EkonomiGenelTürkiye

TC Kimlik Numarasına Ödeme Başvuru Koşulları ve Süresi

Akbank’tan T.C Kimlik Numarası Üzerinden Kredi Ödemesi

Akbank, Şubeye Gitmeden Kredi Ödemesi İmkanı Sunuyor

Akbank, müşterilerine banka hesabı üzerinden 50.000 TL değerindeki kredi desteği sağlıyor. Bireysel ihtiyaçlarınız için kullanabileceğiniz ve acil durumlarda anında ödeme alabileceğiniz Akbank ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen herkese müjde veriyor. Kampanyaya katılmak için başvuru koşullarını yerine getirmeniz gerekmektedir. Başvurularınızı cep telefonunuzun mesaj bölümünden yapabileceğiniz gibi aynı zamanda bankanın mobil uygulaması üzerinden de hızlı bir şekilde ödeme alabilirsiniz.

3 Ay Erteleme İmkanı…

Akbank, müşterilerine 50.000 TL’ye kadar bireysel kredi kampanyası sunarken aynı zamanda 3 ay erteleme imkanı da sağlıyor. Nakit kredi kullanmak isteyen tüm müşterilere ödeme kolaylığı sağlanıyor. Akbank’a T.C kimlik numarasını 44-25’e gönderen başvuru sahipleri hızlı bir şekilde ödeme alabiliyorlar. Akbank ihtiyaç kredisi kullanacak olanlar için bu fırsat, ağustos ayının sonuna kadar geçerli olacak. Düşük faiz oranları ve ödeme kolaylığı ile bu kampanya özel olarak tasarlanmıştır.

Akbank Direkt İle Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank müşterileri, bankanın mobil uygulaması üzerinden kolayca kredi başvurusu yapabilirler. Akbank Direct uygulamasını açarak, ihtiyaç kredisi kampanyasından düşük faiz oranlarıyla faydalanabilirsiniz. Kampanya kapsamında 5 gün içinde başvuru yapan herkes, 50.000 TL destekten yararlanma fırsatına sahiptir.

TC Kimlik Numarasına Ödeme Başvuru Koşulları ve Süresi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.