EkonomiGenelTürkiye

CarrefourSA: İndirimli Fiyatlarıyla Tuvalet Kağıdı Şaşkına Çeviriyor!

Tuvalet Kağıdında İndirim – CarrefourSA Kampanyası!

CarrefourSA, internet sitesi aracılığıyla kampanyalarını duyurmayı sürdürüyor. Bu sefer market, tuvalet kağıdı ürününde indirim yaptığını duyurdu. Kampanyaya göre, tuvalet kağıdı ürünü 69 TL’ye satılacak. Ancak stoklar sınırlıdır. Ayrıca, indirimden yararlanmak için CarrefourSA Kart’a sahip olmanız gerekmektedir. Peki, bu kampanyanın detayları nelerdir?

Alım Gücünüzü Artıran Bir Fırsat: CarrefourSA Tuvalet Kağıdı İndirimi

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan olumsuz olaylar nedeniyle birçok ürün ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Bu zamlar, birçok vatandaşın alım gücünü iyiden iyiye azalmış durumda bıraktı. Bu durumda, market indirimleri ve kampanyaları önem kazandı ve yakından takip edilmeye başlandı.

CarrefourSA ve diğer birçok market, kampanyalı ürünleri takip eden vatandaşlar için önemli bir fırsat sunuyor. Biz de Ulak News olarak, en güncel kampanyaları araştırıyor ve en kısa sürede sizlere sunuyoruz.

CarrefourSA Tuvalet Kağıdı İndirimi Detayları

CarrefourSA internet sitesi üzerinden duyurduğu bu kampanyada, 16’lı tuvalet kağıdı ürününde yüzde 21 oranında indirim yapıldı. İndirimden yararlanmak için online sipariş vermeniz ve aynı zamanda CarrefourSA Kart’a sahip olmanız gerekmektedir. Gerekli şartları sağlayarak indirimden faydalanabilirsiniz.

CARREFOURSA TUVALET KAĞIDI İNDİRİMİ

CarrefourSA internet sitesi üzerinden duyurulan bu kampanya kapsamında, Carrefour Tuvalet Kağıdı 2 Katlı 16’lı ürünün fiyatı 88,25 TL iken indirimle birlikte 69,90 TL’ye düşmüştür. Yapılan indirim oranı ise yüzde 21’dir.

Söz konusu indirimden yararlanmak için CarrefourSA Kart’a sahip olmanız gerekmektedir. Bu tarz kampanyalardan anında haberdar olmak için Ulak News haber sitemizi takipte kalmanızı öneririz. Sizler için en güncel haberleri takip ediyor ve en kısa sürede sizlere sunmaya çalışıyoruz. Bu tarz kampanyaların devamı için bizi takip etmeyi unutmayın.

CarrefourSA: İndirimli Fiyatlarıyla Tuvalet Kağıdı Şaşkına Çeviriyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.