EkonomiGenelTürkiye

Web tabanlı Melek Yatırımcı Ağı Platformu Artık Hizmetinizde!

MÜSİAD Altın Konteyner İhracat Ödülleri’nde Ticaret Bakanı Ömer Bolat, MÜSİAD Hakkında Konuştu

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Merkezi’nde düzenlenen Altın Konteyner İhracat Ödülleri’nde yaptığı konuşmada, MÜSİAD’ın kapısından 30 yıl önce girdiğini ve dernekte birçok görevi ifa ettiğini, burada çok güzel işlere imza attıklarını ve çok güzel anılarının olduğunu söyledi.

Güçlü Türkiye’nin Yükselişi

Türkiye’nin fırtınalı geçen yılların ardından 2002 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde kurulan AK Parti iktidarıyla başlayan ve 20 yıl devam eden siyasi istikrar ve ekonomik istikrarla beraber güçlü Türkiye’nin ve güçlü Türk ekonomisinin yükseldiği bir döneme şahitlik ettiklerini ifade eden Bolat, kendisinin de bulunduğu MÜSİAD yönetim kurulu toplantısında MÜSİAD bünyesinde bir gençlik kolları ile kadın kollarının kurulmasını tavsiye ettiğini belirtti.

Genç MÜSİAD’ın Atılımı

Bolat, kurulmasına öncülük ettiği Genç MÜSİAD’ın çok büyük atılımlar gerçekleştirdiğini ifade ederek, 20 bin kadar gencin bu ocakta görev alarak, iş dünyasına örnek olduğunu dile getirdi. Ektikleri tohumların ülke gençliği adına çok güzel meyvelere dönüştüğünü ifade eden Bolat, “Genç MÜSİAD’ın kuruluşunun arkasındaki ana fikir gençlerimizi girişimciliğe alıştırmak, onlara sevdirmekti. Gençlerimizi, hayır çalışmalarını, sosyal çalışmalara, toplumsal projelere ısındırmak onları bu faaliyetlere alıştırmak ve sevdirmekti. Bir de üniversite gençliği ile güzel köprüler kurmaktı. Allah’a şükür aradan geçen 21 yıla baktığımızda bütün bu amaçların fazlasıyla geliştirildiğini görüyoruz.” diye konuştu.

Girişimciliğin Önemi

Bolat, girişimciliğin önemine değ

Web tabanlı Melek Yatırımcı Ağı Platformu Artık Hizmetinizde!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.