EkonomiGenelTürkiye

Yapı Kredi, geceyarısında 15 bin TL promosyonu açıkladı: Emekli ve çalışanlar için şartlar belirlendi!

Yapı Kredi Bankası’ndan 15 Bin TL Promosyon

Yüksek enflasyon sebebiyle maaşlar yetersiz kalmış olsa da, emekli ve çalışanlar zam haberlerini takip etmektedir. Aralık ayında asgari ücretin belirleneceği zamana kadar yeni bir ücret artışı beklenmemektedir. Ancak, bankaların sunduğu maaş promosyonları hâlâ önemini korumaktadır.

Devlet ve özel bankaların promosyon olarak vatandaşlara sunduğu ücretler merak konusu olurken, Yapı Kredi Bankası ile önemli bir anlaşma yapıldığı ortaya çıkmıştır. Yapı Kredi Bankası, müşteri kaybını önlemek adına müşterilerine cazip promosyonlar sunmaktadır.

Alınan bilgilere göre, Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına 15.000 TL promosyon verileceği belirlenmiştir. Bununla birlikte, yapılan 3 ihalenin de Yapı Kredi Bankası tarafından kazanıldığı öğrenilmiştir.

Promosyon Şartı Ne?

Yapı Kredi Bankası’nın yaptığı promosyon anlaşmasının diğer kamu görevlilerini de etkilemesi beklenmektedir. Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan sözleşmenin 3 yıl süreceği öğrenilmiştir.

Emeklilere Emsal Olur Mu?

Yapı Kredi Bankası’nın 15 bin TL’lik promosyonu, diğer kamu görevlileri, özel sektör çalışanları ve emekliler için bir örnekdir. Bu durumu araştıranlar, maaşını taşıyarak bu promosyon ücretini kazanmak isteyenlerin, bankaların yeni miktar ve şartlarını açıklamasını beklemektedir. Şu an için net bir yanıt bulunmamaktadır.

Yapı Kredi, geceyarısında 15 bin TL promosyonu açıkladı: Emekli ve çalışanlar için şartlar belirlendi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.