EkonomiGenelTürkiye

JGK 10 Koruyucu Alımı İçin 2 İlçede İlan Yayınlandı

Jandarma İş İlanları: Güvenlik Koruyucu Alımları Başladı

Türkoğlu ve Afşin Kaymakamlığı, Kahramanmaraş ilinde güvenlik koruyucu alımı yapacak. İş ilanlarını incelediğimizde başvuruların başladığını gördük. Peki, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yapılacak olan alımlar için başvuru şartları nelerdir? Başvurular nasıl ve nereye yapılacak?

Kamu Personeli Alımı için Müracaat Koşulları Nelerdir?

En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılacak olan alımlar için adayların Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olması gerekmektedir. Ayrıca, silah kullanmaya engel bir durumunun olmaması da şarttır.

Kaymakamlıklar tarafından yapılacak olan arşiv soruşturması ve güvenlik soruşturması aşamalarında olumlu sonuç almanız beklenmektedir. Bu durum, atanmaya hak kazanan adaylar için geçerlidir.

SGK’ya ödenen emeklilik, yaşlılık ve benzeri maaşları almadığınızı belgelemeniz istenmektedir.

Erkek adayların askerlik görevini tamamlamış olması gerekmektedir.

Güvenlik koruyucu olarak çalışabilmek için fiziksel ve psikolojik olarak sağlıklı olmanız beklenir. Sağlık kontrollerini geçmeli ve sıhhi şartları karşılamalısınız.

Profesyonel ve güvenilir bir tavır sergilemeniz, disiplinli olmanız ve kurumsal kurallara uyma gibi faktörler de önemlidir.

Koruyucu olarak çalışmak isteyen adayların geçmişte suç kaydının bulunmaması gerekmektedir. Temiz bir adli sicil kaydı şartı aranabilir.

Yaş şartı olarak, 18 ila 45 yaş arasında olmanız gerekmektedir.

Siyasi partiye üye olmayan ve kan davalı durumda bulunmayan adaylar tercih edilecektir.

Personel Alımı Başvuruları Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

Kahramanmaraş iş ilanları olarak sunulan alımlara müracaatlar 7 Ağustos 2023 tarihinde başlamıştır. Başvurunuzu 18 Ağustos 2023 tarihine kadar tamamlamış olmanız gerekmektedir.

Başvurular her iki ilçede ayrı ayrı şahsen kabul edilecektir. Başvuru sırasında dilekçenizi teslim etmeniz gerekmektedir.

JGK 10 Koruyucu Alımı İçin 2 İlçede İlan Yayınlandı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.