EkonomiGenelTürkiye

Kırtasiye alışverişinde 400 TL indirim, kredi kartı ile ödeyenlere!

Kırtasiye alışverişi yapacaklara özel kampanya! Kredi kartı ile yapılan harcamalara 400 TL indirim fırsatı – Okulların açılmasına az bir süre kala kırtasiye alışverişi yapmak isteyen vatandaşlar için müjdeli bir haber geldi. Yapı Kredi tarafından düzenlenen yeni kampanya kapsamında, kırtasiye alışverişi yapanlara kredi kartı ile ödeme yapmaları durumunda 400 TL’ye kadar indirim imkanı sunulacak.

Kredi kartı ile yapılan kırtasiye alışverişlerinde 400 TL indirim

Yapı Kredi tarafından vatandaşlara duyurulan kampanyaya göre, eğitim öncesi kırtasiye alışverişi yapacak kişiler, kredi kartı ile ödeme yapmaları şartıyla 400 TL’ye kadar indirim kazanma fırsatı elde edebilecekler. Kampanyadan yalnızca World Kredi Kartı sahipleri faydalanabilecek.

Kampanya kapsamında sunulan fırsatlar

Yapı Kredi tarafından yapılan açıklamada, “20.000 TL ve üzeri harcamalarda 200 TL, 50.000 TL ve üzeri harcamalarda ise 400 TL Worldpuan” hediye edileceği belirtildi. Bu puanlarla yapılan indirimler sayesinde öğrenci ve velilerinde bütçelerine katkı sağlanacak. Kampanya kapsamı ve koşulları ise şu şekilde açıklandı:

Kampanya tarihi ve geçerlilik

Kampanya, 9-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya, fiziki ve sanal POS’lardan eğitim kurumlarında yapılacak harcamalarda geçerlidir.

Kampanya katılımı

Kampanyaya SMS (kısa mesaj) veya World Mobil uygulaması üzerinden katılınabilecektir. Kampanya koşullarını sağlamayan müşteriler, kampanyadan puan kazanma hakkı elde edemeyeceklerdir.

Kampanyaya dahil harcamalar

Aynı gün içerisinde aynı işyerinden yapılacak olan 20.000 TL ve üzeri harcamalar kampanyaya dahil olacaktır.

Kampanya, Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’lar için geçerlidir. Anadolubank, Albaraka ve Vakıfbank Worldcard’lar kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kapsamında nakit çekim, iade ve puan kullanımı işlemleri geçerli değildir. Peşin veya taksitli harcamalar, mail order ve dijital kartla yapılan işlemler kampanyaya dahildir.

Ekt kartlar ve puan yüklemesi

Kampanya kapsamında yapılan harcamalarda ek kartlar ile de puan kazanılabilecektir. Puan yüklemesi ise asıl karta yapılacaktır.

Tüm bu şartları sağlayan bireyler, yapacakları harcamalardan 400 TL para iadesi alma fırsatını elde edecektir.

Kırtasiye alışverişinde 400 TL indirim, kredi kartı ile ödeyenlere!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.