EkonomiGenelTürkiye

Opel Mokka’da büyük indirim! 200 Bin TL destekli fiyatlar için yeni liste!

OPEL MOKKA İLE FARK YARATIN!

Opel Mokka, yenilenmiş araba kampanyası ve fiyat listesi ile dikkat çekiyor. Opel’in SUV modeli olan Mokka, satış rakamlarında büyük bir başarı elde etmiştir. Bu başarıyı daha da artırmak isteyen firma, müşterilere çeşitli kolaylıklar sunmaktadır. Tasarımı ve teknik özellikleri ile öne çıkan Opel Mokka’yı deneyimlemek isteyen müşteriler, satın alma taleplerini Opel’in yetkili satıcılarına iletebilirler. Tedarik sorununun azalışıyla birlikte, Opel Mokka model araçları kısa bir süre içerisinde satın alınabilir hale gelmiştir.

YENİ FİYAT LİSTESİ AÇIKLANDI!

Opel Mokka için firma tarafından yeni fiyat listesi açıklanmıştır. Bu modele üç farklı donanım seçeneğiyle sahip olmak mümkündür ve donanım seçeneklerine göre fiyatlar değişmektedir. Yeni fiyat listesi ise şu şekildedir:

– Opel Mokka 1.2 Elegance 130 HP Benzin AT8: 1.415.900 TL
– Opel Mokka 1.2 GS 130 HP Benzin AT8: 1.537.900 TL
– Opel Mokka 1.2 Ultimate 130 HP Benzin AT8: 1.630.900 TL

KREDİ KAMPANYASI DEVAM EDİYOR!

Opel Mokka için firma, müşterilere 200.000 TL’ye varan kredi desteği sunmaktadır. Bu kredi desteği 12 ay vade ile kullanılabilmekte ve aylık yüzde 1,99 faiz oranıyla uygulanmaktadır. Ayrıca sağlık çalışanı, polis, avukat, öğretmen, asker ve birinci derece yakınları olan müşterilere sürpriz bir indirim yapılmaktadır.

Opel Mokka, uygun fiyatları, şık tasarımı ve donanım seçenekleri ile kullanıcıların dikkatini çeken bir arabadır. Sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenler için sunulan kredi desteği ve indirim seçenekleriyle Opel Mokka, alıcılar için cazip bir seçenektir. Araçla ilgili yeni fiyat listesi ve kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler, Opel’in yetkili satıcılarına başvurabilirler.

Opel Mokka'da büyük indirim! 200 Bin TL destekli fiyatlar için yeni liste!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.