EkonomiGenelTürkiye

PTT’den TC Kimlik Son Hanesi 2, 4, 6, 8 ve 10 Olanlar İçin 20.000, 30.000, 50.000 ve 80.000 TL Veriliyor!

Ziraat Bankası ve PTT Bank, Emeklilere Özel Kredi Desteği Sağlıyor

Ziraat Bankası ve PTT Bank, müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. Emeklilere yönelik olarak 80.000 TL’ye kadar nakit kredi desteği sağlanmaktadır. Kredi başvurusu için belirli koşullar aranmaktadır ve bu koşullar açıklandı.

PTT Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

PTT, Aktif Bank işbirliğiyle kredi kampanyası oluşturmuştur. PTT müşterilerine ihtiyaç kredisi sunulmaktadır. Başvuru işlemleri PTT üzerinden hızlı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Ayrıca, SMS kampanyasıyla da kredi başvurusu yapabilirsiniz. PTT’ye boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı yazıp 5030’a göndermeniz durumunda krediniz onaylandığında hızlıca hesabınıza aktarılacaktır. Krediden yararlanmak için sadece bankanın maaş müşterisi olmanız yeterlidir.

Ziraat Bankası Kredi Kampanyası Detayları

Ziraat Bankası, emekli müşterilerine yönelik 80.000 TL kampanyasını sürdürmektedir. Emeklilerin maaşlarını Ziraat Bankası’ndan almaları durumunda bu kampanyadan yararlanabilirler. Ziraat Bankası, müşterilere özel kampanyalarını mobil bankacılık, internet sitesi, ATM’ler veya şubeler aracılığıyla sunmaktadır.

Hem PTT hem de Ziraat Bankası, emekli müşterileri için özel kampanyalarla emeklilerin mali yükünü hafifletmektedir. Bu bankalar, emekli müşterilerinin ekonomik özgürlüklerini elde etmelerine yardımcı olmak amacıyla maaş müşterisi olmaları halinde 80 bin TL’ye kadar finansman sağlamaktadır.

PTT'den TC Kimlik Son Hanesi 2, 4, 6, 8 ve 10 Olanlar İçin 20.000, 30.000, 50.000 ve 80.000 TL Veriliyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.